Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

VG0001A Video Grabber - heli sisend

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas keegi oskab öelda, kas on see pulk tootja praak, või on sellele RCA heli juhtmed lihtsalt niisama ilu pärast sinna külge pandud ?
    kui pulk on mõeldud ainult analog video signaali jaoks, mitte heli jaoks.

ma olen igasuguste draiverite ja programmidega proovinud - ei ole ühegagi arvutis kuskil selle pulga heli sisendi seadet välja pannud.
    see draiver mis kaasas on, see on ainult video draiver - aga millegipärast heli seadme kujul.

kas on pulgal midagi väga kahtlane, või peabki nii olema - et pulgale lased ainult video signaali sisse ja heli pead eraldi arvuti helikaardi Line In pesast sisse laskma ?
    kui pulgal heli juhtmed on, siis ta peab draiverist ikka heli sisendi seadme ka arvutisse andma.
    programmis on see video seade olemas, aga programmis heli sisendi seadmete valikus peab ka see seade olema.

vaevalt et keegi üldse sellisest probleemist midagi teab, netis ka selle probleemi kohta mingit juttu ei ole.

pulk on LogiLink VG0001A ja programmiks on mul SparkoCam. läbi selle programmi saan seda pulka igalpool weebikaamerana kasutada, sest see programm annab igalepoole oma nimelise video seadme. selleks video seadmeks on OEM Device.
    ega vist op süsteem ei puutu asjasse, kas on Win10 või Win7. probleem on ilmselt mõlemal üks.

viimati muutis kasutaja dB321; 12 June 2018, 12:58.

Vs: VG0001A Video Grabber - heli sisend

Korrasolekut peab testima pulgale mõeldud orignaalprogega, teistega võiks aga ei pea töötama.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

nojah. tõmmasin praegu kaasas olnud programmi, vot seal jooksis küll heli läbi.

aga SparkoCam programmis oli vait, aga seal võika ka ju heli läbi joosta - see ka ju täpselt samamoodi video lindistus programm.

ehk saaks mingit häkkimist teha, et otsida originaal programmi süsteemi kaustast või mujal kuskilt mingid failid üles otsida - mis pulgast heli sisse lubavad, ja need failid Copy/Paste SparkoCam programmi süsteemi kausta...

Comment

Ma ei tea mis on selle pulga hankimise eesmärk olnud, aga see on hea näide sellest miks ei tasu suvalist saasta osta - see ei sobi reeglina peale enda softi mitte millegi muuga töötama, lisaks on ilmselt ka töötamise korral kvaliteet küsitav.
        Niivõrd kui ma üldse midagi windowsist mäletan, ei suuda ta nii toimida et kopid aga mingi faili õigesse kohta ja voilaa! Unixis võib see nii toimida, aga akendes mitte.
        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud dB321 poolt Vaata postitust
          ...ja need failid Copy/Paste SparkoCam programmi süsteemi kausta...
          Pole ju vähimatki põhjust, miks see SparkoCam peaks enda või misiganes kaustast suvalisi faile otsima. Seda enam, et programm ju ei teagi, et kasutaja seda soovib.

Comment

Kuna SparkoCam näeb onboardi helikoodekit ja tegu on rippmenüüga, siis ilmsel ta näeks ka muid võimalusi - juhul kui need on installitud. Üks võimalus on proovida startida vindoosnik niimoodi et see pulk on enne küljes, kas siis soft näeb et on veel mingi helisisend? Samuti peab vindoosnikul olema mingi seadmehaldur kus peaks ka sõltumata muudest programmidest nägema mis vidinad tal küljes on, seega see helisisend siis ka.
            Konfutsius

Comment

How to Capture/record Desktop Video Using VLC Media Player.: Hello guyzzzz... In this instructable i will tell you how to capture or record desktop screen video using VLC media player. So lets start.... 1) Open VLC media player. 2) Click on Media->Open Capture Device. 3) A new box will open. For Capture m…

VLC Capture menüü ei luba rippmenüüst sobivat audioseadet valida?

Comment

soovin edu.. windows tunnistab korraga vaid ühte helisisendit (ja paljudel windowsi draiveritel EI OLE heli sisendit. windows on muusika kuulamiseks, mitte salvestamiseks). lahendus: vaheta windowsi mikseris salvestus seadmete all helisisend ringi.

kui tahad kõige kergemini pääseda kasuta mõnd Apple arvutit. alsa'ga linux aitab ka, pulseaudioga linux on sama pask mis windows.

//küll ja küll nende probleemidega maadeldud, nüüd kasutan ainult ASIO toetusega helirauda. ASIO'ga saab hirmtülikast windowsi mikserist mööda.

Comment

selle pulga ostmisel oli kaks eesmärki - analog video ja heli lindistamiseks, ja seda pulka veebikaamerana kasutamiseks !

veebikaamerana kasutada saan seda pulka tänu selle SparkoCam programmile, mis annab neti brauserisse ja Skype selle programmi nimelise veebikaamera seadme.

et mitte ühe asja jaoks arvutisse mitut programmi tõmmata, siis tahangi et oleks üks programm, millega saan sellest pulgast heli ja videot lindistada, ja mida saan veebikaamerana kasutada.
                  ja selleks on mul see SparkoCam - kui see võtaks pulga heli ka vastu, siis olekski mul hea see programm.

või keegi teab soovitada mingit muud programmi, millega sellest pulgast heli ja videot lindistada, ja mis lased veebikaamera seadme ka välja. siis mõni tark annab märku.
                  viimati muutis kasutaja dB321; 23 June 2018, 17:20.

Comment

Ma soovitan pöörduda oma soovidega support@logilink.com sest võib arvata et sellist junni siin kellegil pole, veelvähem hakkab keegi sellele veel programmi kirjutama.
                    Konfutsius

Comment

Kui on aega ja tahtmist mängida võid proovida, kas Jack Audio oskab sellest OEM Capture Windowsi seadmest eraldi audio välja võluda.
                      Jack Audio abil saad selle siis edasi saata mistahes teisele programmile, mis standardseid Windowsi audio seadmeid oskab lugeda.

Comment

windowsi peal, EI. sests mitte ükski windowsi rakendus ei oma jacki tuge (veel?).

seadistus tuleb taha vindowsi mikseri salvestus seadmete alt:

sinna ilmuvad kõik saada olevad sisendid ja sealt saab valida vaid ühe sisendi.
                        //kuna ma kasutan vaid asio't siis minul on seal kõik keelatud.
                        viimati muutis kasutaja Scott; 24 June 2018, 19:41. Põhjus: eelnevat postitust ei pea täielikult tsiteerima

Comment

see Jack programm ei kõlba - sest ma programmeerida ei oska, ja ma ei tea mida sinna üldse kirjutada tuleb.
                          see on ilmselt siis mingi Linuxi programm, mis windowsis ei toimi, ja kus ainult programmeerimine käibki.

ja mingi ASIO asi on mul ainult FL Studios. FL Asio paneelis oli see seade olemas, aga ta ei saa aru kas se on väljund või sisendi seade. selle sisse lülitades blokeeris terve programmi heli ära.

ja windowsi helimikseri salvestus seadmete nimekirjas seda usb ORM seadet ei ole, ja ilmselt seda sinna ei saa kaa.
                          viimati muutis kasutaja dB321; 24 June 2018, 14:39.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                            windowsi peal, EI. sests mitte ükski windowsi rakendus ei oma jacki tuge (veel?).
                            Mis sa ajad, töötab Jack Audio Windowsis rahulikult, ise kasutan vahest ja leiab netist ka infot kuidas seda täpselt teha.

see Jack programm ei kõlba - sest ma programmeerida ei oska, ja ma ei tea mida sinna üldse kirjutada tuleb.
                            see on ilmselt siis mingi Linuxi programm, mis windowsis ei toimi, ja kus ainult programmeerimine käibki.
                            Ei ole seal midagi vaja programmeerida, tavalise Windowsi kasutaja jaoks on olemas GUI, tõmbad Jack2 32 või 64 biti installika alla ja lased tööle, paned aga linnukesi õigesse kohta ja töötabki.

Ma näiteks kasutan seda ühest softist, mis ainult helikarte tunnistab, heli digitaalselt teise softi juhtimiseks. Ei ole erilisi probleeme olnud ei Win32 ega Win64 all.

Variandina võib audio osas kasutada ka seda varianti, et originaal softist lased Jack Audio kaudu heli SparkoCam sisendisse, kui video saab ikka SparkoCami, kui ka kaardi originaal soft töötab.
                            viimati muutis kasutaja moi; 24 June 2018, 15:16.

Comment

ja windowsi helimikseri salvestus seadmete nimekirjas seda usb ORM seadet ei ole, ja ilmselt seda sinna ei saa kaa.
                              siis see asi on kõlbmatu. nimetame selle hankimist koolirahaks.

See, MOTU HDX-SDI ExpressCard34 on üks soodsa hinnaga asi, mis alt ei vea.

asjast täpsemalt SIIT

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                              Mis sa ajad, töötab Jack Audio Windowsis rahulikult
                              EI TÖÖTA proovitud.

mitte kunagi pole see windowsis töötanud. keegi on ta oma lõbuks winnile kompileerinud, aga see on siiski 100% linuxi rakendus. Linuxis on see asi asendamatu.
                              viimati muutis kasutaja Scott; 24 June 2018, 19:44. Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)

Comment

Working...
                              X