Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

VG0001A Video Grabber - heli sisend

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: VG0001A Video Grabber - heli sisend

Antud juhul ei oska ta läbi saad sinu FW410-ga, mitte et ta ei töötaks üldse. Ilmselt settingud ei ole vastastikku sobivad. Ise just kirjutasid et panid kõik Win audio kinni ja kasutad ainult ASIO-t aga üritad FW410 ligi pääseda MME kaudu.
    Mul igal juhul 2-s erinevas Win arvutis töötab kahe erineva helikaardiga.
    viimati muutis kasutaja moi; 24 m 2018, 15:27.

Comment

seal ei tööta mitte midagi peale dummy, net ja netone. ülejäänud asjad annavad kõik veateate. ja seda kõikide kaartidega mis mul on.

linuxis no problemo.

Comment

mul ta midagi teeb, aga aru ei saa mis ta üldse teeb...

seadetes kuskil panin Input Device:
        Windows WDM-KS::Input (OEM Device)
        selline asi oli seal nimekirjas - panin selle.

panin rohelisest play noolest käima. aga ei saa aru, programmides ja neti brauseris mikrovoni seadmete nimekirjas ei ole sellele asjale viitavat seadet. või mis moodi ta käib.

Comment

See aken, kus on Connections.

Readable clients veergu tulevad rakenduste väljundid ja helikaartide sisend-pesade väljundid.
          Writable klients veergu tulevad rakenduste sisendid ja helikaartide väljund-pesade sisendid.

Kogu maagia seisnebki selles, et ühendad sisendida ja väljundid endale sobivalt. klõpsad nad siniseks ja valid connect. heli hakkab nende vahel jooksma, mis on joontega ühendatud.

nüüd sa peaksid käima panema mõne helirakenduse ja klõpsama refresh ning vaatama kas ta ilmub sinna veergudese.

Comment

See on nüüd see koht, kus on sobiv meenutada inglaste vanasõna "Ma pole nii rikas, et osta odavaid asju".

Ma otsisin mitu aastat tagasi Mäkile TV pulka. Salongis odavamat mudelit polnud, aga oli 2000EEK hübriidmudel (digi + analoog TV, FM ja AV sisend). No töötab igast asendist nii macOS kui Windows all.

Juu see Video Grabber koolirahaks läks.

Comment

Asi tundub midagi lubavat, kuna OEM Device on Jackis nähtav aga mingid seaded vist ei lähe kokku, kuna Message aknas on info, et Can't open..OEM...
              Kas SparkoCami poolel on JackRouter kui sisend seade olemas? Kui on, määra see sisendiks. Seejärel ühenda õiged sisendid-väljund Jacki Connection aknas ja kui kvantimissagedused ning muud seaded sobivad, peaks heli läbi tulema.
              viimati muutis kasutaja moi; 24 m 2018, 16:40.

Comment

connection aknas on ainult Capture 1 ja 2 - teiselpool PlayBack 1 ja 2.
                proovisin FL ja SparcoCami ja pulga originaal programme, aga Connectionsi aknas midagi Refreshides ei muutunud.
                ja seal ei saa aru kes on kes ja kes kellega ühendan üldse. proovisin neid ühendusi igatepidi, ei saa aru kas jookseb selle pulga heli kuhugi programmi või mitte.
                ja lahti olevate heli programmide nimesid ka seal näha ei ole. või FL Studio ja SparkoCam ei ole Jacki jaoks heli programmid.
                ja seda JackRuuterit ma ka ei leia.
                viimati muutis kasutaja dB321; 24 m 2018, 17:35.

Comment

Ilmselt sul Jack Server ei tööta, mis infot Messages ja Status aknas näitab?
                  Pane põhi seadmeks arvutis olev helikaart ja proovi selle kaudu Jackis ühendusi teha, kas saad midagi liikuma?
                  Et Connection aknas sisendite kohta infot näha pead Setup/Display all Enable Clien/port aliases valima.

Comment

ütle millise seadme ja programmi jaoks sa seda üldse kasutad ???
                    võibolla mina oma usb video pulga ja SparkoCamiga seda asja käima ei saa.
                    mul ei ole se asi õige. nüüd ei ole seal Input seadmete nimekirjas seda seadet ka enam, ja Parameters - Interface või Advanced - Input või Output Device lahtrite peale vajutan,
                    siis lööb kari errori silte ette ja peale viimase sildi kinni panekut lööb programmi üldse kinni.

ja connectionis ei ühenda neid enam, ja panin Setup/Display all Enable Clien/port aliases, aga ikka ei näita programme mis töötavad...

näita mis moodi see asi sul töötab ja mida ta teeb üldse. see võiks juba samahästi peale heli videot ka välja võtta.
                    närvid lähevad läbi sellise jebimisega.

otsi mõni parem asi. millest ikka saab ka midagi, ja mis võiks video signaali välja võtta täpselt samamoodi nagu see.
                    viimati muutis kasutaja dB321; 24 m 2018, 19:27.

Comment

Et Connection aknas sisendite kohta infot näha pead Setup/Display all Enable Clien/port aliases valima.
                      ei pea midagi setingutest valima kui õige ja toimiva draiveri.

rakendused ja helikaardid millel on jack'i toetus olemas, ilmuvad connections listi täitsa ise. refresh on vaja vajutada (pingviinis polnud seda ka vaja).

//ma olen pingviini all rakendustele ja helikaartidele jacki tuge kompileerinud ja tean seda.

ilmselt moi kasutab rakendusi, mis on esmalt loodud linuxile ja seetõtu on jacki tugi olemas.

Comment

ilmselt siis minu rakendustel Jacki tuge ei olegi, ja võibolla windowsi programmidel polegi seda.
                        ma ei mässa sellega rohkem, mul toimima ta nagunii ei hakka - see on kindel.
                        kord ei tööta üks, kord ei tööta teine asi - kord ei ole ühte asja kord ei ole teist.
                        saa tast aru mis seal on ja mis ta teeb.
                        viimati muutis kasutaja dB321; 24 m 2018, 21:51.

Comment

üks võimalus on veel, leida kusagilt VIVO võimeline videokaart. sellega saab s-video augu kaudu videot arvutisse salvestada.
                          heli tuleb võtta arvuti enda helikaardi kaudu.

rakenduseks sobib siis sony vegas.

Comment

mul arvutil mingi kaart on sees, millel on TV antenni pesa, RCA heli pesad ja S-viseo pesa.
                            vist mingi TV kaart kunagi olnud.

ega muud üle ei jää kui pulgas analog video sisse lasta ja heli arvuti enda heli sisendist - nii ma teengi.
                            ja Vegas Pro on mul ka olemas, aga see ei suuda seda OEM seadet jahti võtta, peksab erroreid ette.

ma tahaks SparkoCam sarnast programmi. mis usb pulgast video lindistamisele suudaks ka selle pulga heli lindistada - sellele lisaks ka suudab tekitada niiöelda virtuaalse veebikaamera seadme.
                            nagu SparkoCam seda teeb..

midagi sellist:

seal on veebikaamera seadmete nimekirjas SparkoCam nimelised seadmed.
                            brauseri kaamera seadmete nimekirjas on ka see OEM seade, ja see seal veebikaamerana töötab.
                            aga Skypes kaamera seadmete nimekirjas millegipärast OEM seadet ei ole.

Vegas Pro on ka see OEM, aga seal on sellega see häda:

seal SparkoCam olemas, ja töötab
                            viimati muutis kasutaja dB321; 24 m 2018, 22:44.

Comment

nene pitide järgi saan aru, et too avermedia tv kaart oskab videot (ja võibolla ka heli) salvestada.

missugust helidraiverit sinu sony vegas kasutab ja missugused üldse olemas on?

kas winsowsi seadmehalduris on kollaseid hüüumärke?

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                                ei pea midagi setingutest valima kui õige ja toimiva draiveri.

rakendused ja helikaardid millel on jack'i toetus olemas, ilmuvad connections listi täitsa ise. refresh on vaja vajutada (pingviinis polnud seda ka vaja).

//ma olen pingviini all rakendustele ja helikaartidele jacki tuge kompileerinud ja tean seda.

ilmselt moi kasutab rakendusi, mis on esmalt loodud linuxile ja seetõtu on jacki tugi olemas.
                                Ei ole seal mingit spetsiaalset Jacki tuge vaja. Jack teeb virtuaalse ASIO draiveri mida enamus Windowsi programme oskab kasutada.
                                Kui soft ei oska ASIO-ga läbi käia siis aitab selline softi jupp: https://www.vb-audio.com/Cable/
                                Kui hästi läheb võib õnnestuda ka ainult VB-Cabel abil heli liikuma saada.
                                Jack tahab jah natuke rohkem mängimist ja katsetamist (nagu vabad programmid ikka) aga ta töötab, kui tead mida ja kuidas on vaja teha.

Comment

Working...
                                X