Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Videokaardi jahutus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videokaardi jahutus

tervist.
    asi järgmine. mul on saekaater laua all vist. pisike videokaardi 40x40 vent teeb sellist põrgulärmi, et jube, vahepeal jääb mõnikord üldse seisma. midagi oleks vaja ette võtta selles vallas. isegi 2d kujundusprogred ei taha hästi joosta tulikuuma videokaardiga, 3d renderdusest ärme üldse räägime. kaardiks on muidu vana juust gf2 mx400. peal on mingi olematu radikas ja 40x40 vent. küsimus selles, et äkki on kellelgi kogemusi jahutuse passiivseks muutmisel? et saadaks selle vendi kus kurat ja kompunniks miskise suurema radika sinna peale? radikaid mul valida oleks. üks vana p1 radikas ja siis üks coolermasteri radikas, mis ennevanasti mu prose jahutamisega tegeles. äkki saab selle mx400 kaardi puhul ainult passiivjahutusega hakkama. aga kuidas radikat kinnitada? mingi liimi või asjaga? klambrivariant langeb ära, sest neid klambreid lihtsalt ei ole kuskile kinnitada.
    ideid, mõtteid, härrasmehed

Sellisele kaardile peaks täiesti piisama Zalman ZM-NB47J radikast http://test.zalman.co.kr/english/product/zm-nb47j.htm See on küll Northbridge'ile mõeldud, kuid ise istutasin selle enda GF FX5200 peale ning isegi selle jahutab ära. Ainult tuleks mingi parem pasta sinna vahele panna.

Kinnituse koha pealt - kaardil on ju kinnitusaugud, mille abil tehase radikas peal seisab; sellel Zalmani radikal on kaasas kõik vajalikud kinnitusvidinad, kui ainult augud olemas on. Hind on tal ka suht normaalne: Beestingus 150.-

Comment

Working...
    X