Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Autocadi vanemat versiooni otsiti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Autocadi vanemat versiooni otsiti

Oli siin üks teema, kus otsiti AutoCadi vanemat versiooni.
    Aga äkki saab SketchUp-i 2017 versiooniga asjad aetud?
    2018 on juba imelikuks ja veebipõhiseks aetud.
    MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
    KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Vs: Autocadi vanemat versiooni otsiti.

Acadi kõik versioonid on tõesti tasulised, seega ametlikult ei saa isegi vanu tasuta. Lugesin ka seda teemat ja ei saa aru küsimuse püstitusest. Tundus, et teemapüstitajal on olemas Acad uus versioon ja ta ei ole sellga rahul? Ma kasutan juba aastakümneid igapäevaselt ja minuarust järjest uuemad versioonid halvemaks nüüd kindlalt ei lähe. Kõigile on võimalik vana-hea ikoonide ja rippmenüüdega UI peale panna, kui ribbonid ei meeldi. Ise kasutan acad 2015 ja acad 2018. Head ja stabiilsed mõlemad. Üldiselt olen uue peale pannud 4-5 aasta tagant.

Comment

Kui AutoCAD ei meeldi, proovigu moodsamaid 3D modeleerimisprogramme. Solidworks, solid edge, Rhino, Sketchup jne. Enamikul on joonestus keskkond võrdne AutoCADiga, erinevus seisneb ainult UI lihtsuses. Hilisem "jooniste" tegemine on veel lihtsam. Pean AutoCadi kasutama, kui saan ainult .dwg joonised ja sealt vaja mõned mõõdud võtta. Sellega joonestada...ehee, ei aitäh.
      Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Kahjuks olude sunnil pidin autacadi taluma. Olen puutunud vanemate versioonidega kokku ja ükski pole nii näkku visanud nagu see 2019 aasta versioon. Õppides teises arvutis seda ja neid käske, siis kõik toimib peaaegu hästi, ilmselt on sisse ostetud. Mina aga tõmbasin tudengi oma, kuna ei näe tasulise omamisel mõtet, kui see lähimal ajal raha sisse ei too. Ka võiks teiste programmidega leppida, kui need saaks 1:1le autocadi vaatamiseks tõmmata, ilma et aru saaks, et mujal joonestatud oleks. Praegu ma aga osade mittetöötavate võimaluste asemel kasutan vanu häid nippe, mida keskooli aegses joonestustunnis õpetati, lihtsalt paberi määrimist pole autocadis.

Vigadest siis detailsemalt. Arvuti mis kus on see ilmselt sisse ostetud on kopeerimisel anomaaliaid, F8 nupust sõltumatult, vahest kopeeritud detail ei satu ühele joonele, kuhu ta minema peaks. Minu arvutis läheb see aga täitsa metsa, sisse trükitud kaugusi ignoreerib täielikult. Nii ma siis kasutan risti ja rästi abijooni uue joone tõmbamiseks. Hea abivahend on veel sirkel. Nii et kooli ajast joonestamistunnid mööda külge maha ei jooksnudki ja soovitatav tänapäevalgi tunda seda, juhuks kui progammi pole võtta või see osutub praagiks. Edasi areneda pole mõtet ega motivatsiooni, kui kasutada saavad priviligeeritud isikud. Kuidagi teed tunnise töö ära kahe tunniga või kolme tunniga.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Mu solid edge läheb lolliks, kui ma salvestan mõne vanema Autocadi joonise vaatamiseks SECAD.ini nö "uuena". Asendab C: ketta kaustas asuva baasfaili pathway "uue" salvestatud faili pathwayga. Kui teen joonise ja tahan seda .dwg jooniseks salvestada, siis ühe telje mõõdumärked muutuvad nulliks. Märge on olemas aga õige mõõdu asemel on "0". Võimalik, et kõige uuemas AutoCad versioonis on mingi konfi või üheldumise probleem ja arvatavasti patchitakse see varsti.
          Muidu suudavad kõik 3D proged dwg, dxf faile avada, laienduspaketiga ka muid (nt electrical, 3D jms). Ei promo siin 3D modeleerimist, see omamoodi keebe eterniit. Lihtsalt UI ja loogika on nendes parem, kui AutoCadis...
          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Working...
          X