Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Filmi vaatamise nõuded

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Filmi vaatamise nõuded

Millised võiks siis olla nõuded arvutile, et saaks vaadata täispikke filme plaadilt? Mul on 96Mb RAM, AMD K-6 240MHz, 32Mb nVidia Riva TNT2, ja ilggelt jama kõva..800Mb ~1,5Mb/s. Küsimus siis selline, et kas on võimalik, et kõvaketas rikub lihtsalt filmivaatamise võimalused ära? (liiga aeglane) Üks vaatas 166MHz peal ilusti <_<
    PS&#33; Win98se, windows media player, ps player...

Täiesti võimalik, et kõvaketas rikub asja ära...
    Muidu mul endal vana kast on AMD K6-2 @ 550MHz, 128MB RAM, 8MB int. Trident videokaart, 15GB UDMA-33 Quantum kõvaketas. Sellel jooksid filmid üsna hästi.
    Samas mu esimesel arvutil, Pentium-S 100MHz; 1MB Cirrus videokaart; umbes 850MB kõvaketas; 16MB RAM, jooksid väiksemamõõdulised videoklipid ka suht hästi, aga full-screen ikka eriti hea ei olnud :P

Comment

http://www.divx-digest.com/software/vplayer.html

Võid seda playerit proovida, see võtab jube vähe resurrsi kuid tulemus on väga pro. Aga tundub, et sul ikkagi hdd teeb pulli seal

Comment

tänk...ex ma jookse siis filme otsima

Comment

Asi võib sõltuda ka bitraegust...
          <span style=\'color:Blue\'> [ </span> <span style=\'color:Red\'> Kirjutatud tekst võib sisaldada grammatika vigu </span><span style=\'color:Blue\'> ] </span> <span style=\'color:Red\'> : </span> <span style=\'color:Blue\'> [ </span> UT maps, PHP scripts, Buffy S4 subtitles (EST) <span style=\'color:Blue\'> ] </span>

Comment

Suht hea, vist, aga jah media playeriga võttis ikka filmi lahti ja venis nagu tatt...sellega aga jooksis progra ennem kinni kui filmi lahti sai :huh:

Comment

Originally posted by Eggy@May 25 2004, 18:59
              Suht hea, vist, aga jah media playeriga võttis ikka filmi lahti ja venis nagu tatt...sellega aga jooksis progra ennem kinni kui filmi lahti sai :huh:
              Kle mõnikord juhtub ka mul seda. Aga proovi mitu korda järjest teha nõnda.
              Proovi avada kaustast filmi faili kaudu ja playerist open funktsiooni kaudu.
              Äkki aitab, mul mõnikord paneb ka pange, aga killid ära ja teed uuesti, siis mõikab

Comment

sellise masinaga peaks kindel sile jooks QuickView&#39;iga. mina ei saanud dos&#39;is soundi käima aga 166MHz sai jooksutamisega ilusti toime

http://www.multimediaware.com/qv/

Comment

sellise masinaga peaks kindel sile jooks QuickView&#39;iga. mina ei saanud dos&#39;is soundi käima aga 166MHz sai jooksutamisega ilusti toime
                  Huh...tööle sain, heli polnud(annab parantada), AGA ikkagi liikus nagu tati sees. Kõik oli selline sujuv ja kui kiiremaks läks, siis jättis ikkagi natuke vahele Peax ikka suuremat rõhku panema kõvaketta uuendamisele

Comment

Asi kindlalt kõvakettas. Muidu filmi vaatamis miinimum oli vist 266Mhz, 128Ram, 8Mb AGP. Kõvaketta kohta ma ei tea aga sinu oma jääb küll nõrgaks ma arvan. See sinu 96 Ram ei tohiks eriti lugeda, kui sul 32 Mb AGP on ja 240Mhz Amd prose on see on 266 pentiumist palju kiirem.
                    audiotehnika
                    siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Täna üritan siis proovida Bonzai lainuxiga. Äkki veab. Nu niizama ka huvitav ju proovida ja möllata.

Comment

Asi peaks olema ja kõvakettas ,minu eelmisel p266 el oli 3gb kõvaketas ja raibe jättis samuti vahele.Ostsin uue ja kiirema ketta ja asi paranes.

Comment

Vanemate arvutitega filimide vaatamisel peaks ka silmas pidama süsteemi jahutust sest, see mõjutab kah üsnagi palju kui oiled näiteks 1 tund juba filmi vaadanud. Ühesõnaga võib siis hakkima hakata pilti, minul vähemalt oli nii.

Comment

[tleme nii, et jahutus on korralik. Prose temp on v2gagi madal. Videokaardi jahutuse radikale v6iks kyll vendi peale panna, mis on juba olemas ja plaanis 2ra teostada.

Comment

Originally posted by normaalne96@May 28 2004, 08:59
                              Asi kindlalt kõvakettas.
                              Ei mina usu et kõvaketas piduriks osutub&#33; Kui see kõvaketas 700MB üle ühe tunni kopeerib, siis ehk küll. Mul Cel 400 ja CD-Rom ja vaatan 4x kiirusega plaadilt, jalgu igatahes ei jää. Kõvaketta (ka vanaaegse)lugemiskiirus on igatahes palju suurem kui mistahes CD-ROMil. Pakun et selle prosega sa filme vaadata ei saa, parimal juhul näed slideshow´d. Võid proovida Videolan playerit, seal kõik vajaminevad koodekid juba sees, ei pea ise midagi installima.
                              Vajalik on DMA enablemine, PIO modes on protsessori koormus lugemisel palju suurem. Võibolla sellest on tingitud uue ketta parem kiirus, äkki vanaga ei olnud DMA-d peal.

Comment

Working...
                              X