Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

HP-Pavilioni WiFi käitub imelikult

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

HP-Pavilioni WiFi käitub imelikult

1) levi on kehv - kui teistel masinatel on levi põhjas, siis HP-l levi kõigub vahemikus 0-4 palli viiest
    2) ühendus katkeb üsna tihti - katkeb vahest nii, et levi kukub nulli, kuid vahest väidab, et ühedus on alles kuid internetti pole, samuti teatab brauser pidevalt mingisugustest võrgu seadete muutumistest.

OS-iks Win10 home

Protokoll: 802.11n
    Turbe tüüp: WPA2-isiklik
    Võrgu sagedusala: 2,4 GHz
    Võrgukanal: 6
    Tootja: Realtek Semiconductor Corp.
    Kirjeldus: Realtek RTL8723BE 802.11 bgn Wi-Fi Adapter

Ei teagi kust otsast seda asja lahata. Wifi adapter võimsust muuta ei lase. Kas äkki win ise ikaldab midagi?

Vs: HP-Pavilioni WiFi käitub imelikult

Tõsta ruuteri kõrvale.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kehva levi korral mõistlik veenduda läpaka antenniühenduste korrektsuses.
      Võta võimalusel korraks ruuteri WPA turve maha, teinekord mõned võrgukaardid ei vea protokolli välja.

Comment

?? . . . ? https://www.google.com/search?q=HP-P...nection+breaks

+ https://forums.majorgeeks.com/threads/hp-pavilion-17-laptop-drops-wi-fi-connection-randomly.285252

+ olenevalt saatjast tahab WiFi õiget lainepikkuse kaugust ruuterist ja õiget signaali polaarsust (mis võivad vahelduda ööpäeva jooksul) ++ samuti kui lähedal on sinuomast võimsamad jaamad võivad need kanalit häirida ((kodus RJ-45 10/half on võibolla tera aeglane aga toimib))
        viimati muutis kasutaja ci139; 14 June 2019, 23:51.

Comment

Olen neid google lahendusi kamminud ja proovinud, aga abi pole kuskilt. Wifi kanal on 1 ja miks ma peaksin seda muutma? Mitte ükski arvuti ega telefon pole veel selles osas probleemi näinud. Distantsis pole ka küsimus, probleem esineb ka siis kui ruuteri kõrval seisan.
          Kui ma ma seadistan arvuti automaatselt koduvõrguga ühenduma, siis selle seadistuse unustab ta pidevalt ära. Kui ühedus katkeb ja diagnosti teen, siis ütleb veaks ip konfiguratsiooni. Huvitav mis selle konfiguratsiooniga siis pidevalt juhtub ja miks ta ka selle unustab et on vaja automaatselt koduse wifiga ühenduda.

Comment

Pane fix ip, kui palju seadmeid ühe ruuteri taga siis sellise veaga on alati aidanud. Aga tavaliselt on siis kaks või rohkem seadet mis ühenduse kaotavad.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Aga proovi m6ne Ubuntu live cd-ga. Kas seal k2itub ka nii imelikult. Kirjeldust lugedes tundub opsysteemi poolse veaga tegemist olema.
              V2ntv6ll on selleks k6ver, et mahuks mootorisse 2ra.

Comment

Tegin mobiili hot-spoti ja panin selle arvuti kõrvale. Wifi levi põhjas ja katkemist ei täheldanud. Katsed jätkuvad, viin hot-spoti kaugemale ja vaatan mis siis toimub.
                Kindel on see, et vähemalt pool murest on siiski nõrk wifi vastuvõtt. Seal kus teistel masinatel on levi põhjas, on HP-l kaks-kolm pulka. Kas võib tõesti antenni ühendus kehv olla? Kui nii, siis miks ta pole konstantselt kehv vaid kõigub kehva ja väga kehva vahel. Arvuti seisab laua peal paigal ja keegi midagi ei liiguta ning wifi kõigub vahemikus 0-3 palli viiest.

Comment

Working...
                X