Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Win10 Home failid peidus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Win10 Home failid peidus

Sai hiljuti tehtud tavapärane windows update ja vist pärast seda on osad failid ära kadunud kuhugile mujale. Nt. kataloogis "Auto" oli kunagi fail "rool.txt". Nüüd seda faili enam kataloogis "Auto" ei näe, leidsin ta tänu otsingule. Samas otsing näitab, et fail asub kataloogis "Auto". Kui nüüd otsingus valida "Open file location" lüüakse lahti lisalahter pealkirjaga "Earlier this year" ja seal on fail "rool.txt" täitsa olemas. Ja lisaks veel faile, mis ennem olid kataloogis "Auto" nähtavad.

Probleem on selles, et kui ma mälu järgi faili nime ei mäleta, siis olen sellest failist ilma, kuna seda niisamuti kataloogis ei näidata.

Mida teha, et asi oleks nagu ennemuiste, et kogu kataloogi sisu on ilma trikkideta kohe nähtaval?
    Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Vs: Win10 Home failid peidus

Esimese hooga võid proovida lihtsalt kõik failid nähtavaks teha. Ehk ilmuvad ka Sinu dokumendid nähtavale.
    Paned linnukese - näita peidetud asju.
    Click image for larger version

Name:	Screenshot_2019-08-08_08-31-34.png
Views:	1
Size:	160,2 KB
ID:	872130
    Siin pikemalt kuidas

Comment

Win10 all on see jama ka, et üks uuendus käkib grupid ära. Tõstab kasutajad gruppi "users" seejärel ei saa nad näha kausu/faile, mis nad lõid eelmises grupis olles.

win10 HOME peal võib olla võimatu seda parandada. (administratiivsete tööriistade all ei ptuugi olla gruppide haldust, igasugustel eelnevatel HOME windowsitel pole seda olnud) soovitav on hankida win10 PRO.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
        ...soovitav on hankida win10 PRO.
        Kodukasutajale on Pro eest maksmine küll nagu liiast.

Selliste Win-lolluste eest kaitseb ilmselt kõige paremini kasutajafailide väljaspool arvutit või kasutajaprofiili (pilvedes, NAS-is, kõvakettale tehtud täiendavates kaustades/kataloogides jne) hoidmine koos korraliku varundusplaaniga.

Comment

oleks minu teha, lõpetaks mõtetu home/pro/enterprice liigitamise ära....

Comment

Ma jätkuvalt imestan vindoosnikukasutajate meelekindlust... (kui see oli ikka õige sõna)
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              Ma jätkuvalt imestan vindoosnikukasutajate meelekindlust...
              Mis teha, igaühel ei ole kukkur hobuvankriga kaasa vedada...

Comment

No mis teha, kui Linux on koll ja käsurida on Saatanast.

Comment

Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                  ... käsurida on Saatanast.
                  Käsureaga õgvendad vanaema raali Kükametsas Telia/Elisa ruuteri taga?

Linuksi probleem on jätkuvalt see, et asjad ei toimi alati ja tagatatult "lambist". Nagu Win-iga, on vaja mingit asjatamist ning kui sul on "suguvõsa kukil", siis pigem saadad nad rahumeeli win-universumisse selmet nende linuukseid hallata/toetada võtta.

Et kui mul oleks vaja suguseltsis mingit tuge osutada, siis ma ütleks neile et ostku mac-id.

Lahtiütlus: esimene kokkupuude liinuksitega oli RH 7.3 serverite ülespanek väga palju aastaid tagasi.

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust

Linuksi probleem on jätkuvalt see, et asjad ei toimi alati ja tagatatult "lambist".
                    Huvitav, juba üle kuue aasta linuxit kasutanud ja nagu probleeme pole olnud, et ühel hetkel midagi ei toimi.

Comment

Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                      Huvitav, juba üle kuue aasta linuxit kasutanud...
                      Kasuta 10 aastat veel, siis arutame..

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                        ...Linuksi probleem on jätkuvalt see, et asjad ei toimi alati ja tagatatult "lambist". Nagu Win-iga, on vaja mingit asjatamist ...
                        Täiesti teemaväline, aga:
                        HP 8440p
                        Linux Mint 19.2 sain 3G WWAN Gobi 2000 tööle, mitte küll lambist
                        W10 - ükski soovitus ei toimi.

Comment

Esmalt postitatud aqv poolt Vaata postitust
                          Linux Mint 19.2 sain 3G WWAN Gobi 2000 tööle, mitte küll lambist
                          W10 - ükski soovitus ei toimi.
                          On küll teemaväline - sa sarjad Win10-t selle eest, et sinu jupstükk, millel puudub Win10 draiver, seal ei tööta?

Comment

madis64 , sinu kogemused on aegunud..

kasutan ise ka olude sunnil linuxit. sest windowsile ei suvatseta korralikke draivereid teha. //võibolla ma kasutan lihtsalt vale rauda.

mäkki tasub soovitada aint siis kui seal on olemas sarnane soft: https://qjackctl.sourceforge.io/ //vahepeal levis kumu et mäkionud on säherduse softi musta nimekirja pannud.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                              madis64 , sinu kogemused on aegunud.
                              Huvitav, mille alusel sa seda väidad?

Ma kirjutasin, et minu tee liinuksitega algas RH 7.3-st (ja selle aja SuSe-st jne) - aga ma ei ole siin kirjutanud, kas või millal ma nendega lõpetasin (kui üldse lõpetasin) ning kas lõpuseisus oli mul dual-, triple- või quad-boot samas masinas üles seatud

Comment

Working...
                              X