Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Win10 Home failid peidus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Win10 Home failid peidus

Just nende väidete põhjal...

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
    Linuksi probleem on jätkuvalt see, et asjad ei toimi alati ja tagatatult "lambist".

..........

esimene kokkupuude liinuksitega oli RH 7.3 serverite ülespanek väga palju aastaid tagasi.

Nii nähvavad need, kes asja nuusutasid kaua aega tagasi ja asi sellega piirduski.

Enda jada on olnud, alates 1996:

DOS 6.0 //ega ma arvutitest ei teadnud siis mitte La persédki.... veateade: "Kas sa igavene kretiin, laiendit ikka vaatasid?"

1998
    Win95
    ;

Esimene enda koostatud arvuti: celeron 300A, 32MB sdram, chaintec 6esa2, Ati Rage 2IIC 4MB, 6,4GB HDD ilge lahmakas..
    Videokaardiga oli kaasas ports videoid neid sai täisekraanil imetletud... mida pilti... monitopr miski NixDorf Computer 600x800

win2k.sp4; (redhat 6.0 kummitas korra ja kadus kohe ära).

Sambar server: kobruleht.dyndns.org, vist üks paremaid aegu mu elus, uue arvuti ehitus.. amd sempron, 128 MB, PcChips K7, Ati radeon 9200?, 80GB HDD //ajastu lõpuks oli mälu vähe ja kõvaketas hästi pisike
    Kuskile siia jääb ka MoMu vaimustus, ([url=https://www.youtube.com/watch?v=i3uuVbuucHA}vinged plikad[/url], tegid hoobilt päeva paremaks ja peletasid laiali mu sõpruskonna, isegi rassismi sai kogetud), veebiraadio tegemine... kelle muusikat raadios kõige rohkem oli? :P ).

Mandrake/mandriva/ubuntu/suse;

Ajastu kestis aastaid 4,5. Serveri pidamine keelati ära ja linuxi alla ei leidunud ka raadio köögipoole softi siis,, serveri pool oli täiuslik.
    suse mitmes keeles tervitav alguskuva oli kõige meeldivam asi, kui see ära kaotati, siis polnud enam huvitav...

win7 ultimate;

ajastu kestis 9 aastat.
    serveri asemel tulid midi ja profiaudio, DAW'id. sonar x2(x3) producer osutus kõige sobivaimaks. kuigi valdav enamus kiidab cubaset ja protoolsi, veel miskit puuvilja ikooniga asja.
    Google earth... need kes selle välja mõtlesid peaksid hariduspreemia saama. See oli ka asi mis sundis jälle uut arvutit ehitama, nüüd siis 64bitist.

win10 (dualboot linux mint, default boot linux)...

Jälle oli vaja uus masin ehitada.... 4GB mälu nõude pärast.
    Ardour on sonarist ebamugavam, cinelerra hirmsasti segav viga on lõpuks ära parandatud, rosegarden on ikka õudukas, kuid siiski töötab...
    ja kes kurjam mõtles välja pulseaudio? ALSA oli parem.

//muidu sambar server oli fantastiline kogemus. parem kui apache.

praegune masin on siis kuues.
    AMD FX6300, 16GB, MSI 970 Gaming, 4 kõvaketast, nvidia 9800GTX

//miks siin spoiler tag'i ei ole? HV foorumis väga hea asi pika möla varjamiseks....

Comment

Vs: Win10 Home failid peidus

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
      ... kes asja nuusutasid kaua aega tagasi ja asi sellega piirduski.
      Küll su teadmised minu tegemistest on ikka põhjalikud

Comment

Working...
      X