Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kuidas laadida pilti Huawei telefonist Windowsiga arvutisse?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kuidas laadida pilti Huawei telefonist Windowsiga arvutisse?

Küsimus niisis pealkirjas. Sai telefon juhtmega arvutiga ühendatud, arvuti küll näitab, et telefon on ühendatud, samas seadet ära ei tunne, jääb lõpmatuseni "mõtlema". Üks pilt oleks hädasti vaja välja printida, aga kuidas? Minu oma vana Nokia nuputelefon ja läpakas suhtlevad omavahel bluetoothi abil probleemideta, aga selle Huaweiga on nagu riiklike e-teenustega - justkui oleks, aga ei toimi. Arvuti pole veel aastatki vana, seega peaks veel täiesti "kõlblik kuni" olema? Netist loomulikult kõik helpdeskid tulutult läbi loetud, ega ma muidu siin nõu küsiks. Nendele, kes võtavad vaevaks vastata, suured tänud juba ette!

Vs: Kuidas laadida pilti Huawei telefonist Windowsiga arvutisse?

BT vahendusel teise masinasse või siis e-kirjaga.
    Kui on eemaldatav mälukaart, siis selle kaudu.
    MMS abin peaks saama ka nuputelefoni saata, brauserist saab kätte.

Comment

Võibolla tahavad, et miski tarkvara installitaks?
      Kiire googel annab küll miski HiSuite.
      HUAWEI HiSuite is the official Android Smart Device Manager tool,HiSuite helps users to connect their HUAWEI smartphones and tablets to PC and perform various tasks.

Uuri asja.

Comment

Ma ei tea, kas sul sama asi, aga minul on nii, et iga kord kui telefoni arvuti USB-sse panen, pean valima
        seadete alt USB - failiedastus, muidu näitab tel. aga ei ühenda.
        Android 9, Xiaomi.

Comment

Noh, üks võimalus:
          Kuna on android seadmega tegu, on ka guugli konto. Guugli kontoga käib kaasas Google Drive.
          Laed oma pildi(d) sinna draivi. Arvutis logid sinna draivi sisse ja teed selle pildiga, mida iganes vaja.
          Internet nii telefonis kui arvutis on vajalikud.

Comment

Esmalt postitatud a1 poolt Vaata postitust
            BT vahendusel teise masinasse või siis e-kirjaga.
            See ongi see, mida ma teha tahaks. Aga kas see on võimalik? Kui, siis kuidas? Kas saab kuidagi SMS-i e-kirjana edasi saata? Täiesti püstihädas selle asjaga. Windowsi tunnen juba win 3.1-st peale, aga nutitelefoni omal ei ole ja ei saa ka selle aparaadi loogikast kuidagi aru. Lähedasel inimesel on hädasti abi vaja ja üritan aidata.

Comment

Mil moel SMS siin mängu tuleb?

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
                Mil moel SMS siin mängu tuleb?
                Pilt, mida oleks vaja välja printida, oli ühe inimese telefonis. Sai seda proovitud arvutiga ühendada, aga üsna kohe sai selgeks, et telefoni pistik on vigane. Sai siis pilt saadetud teise telefoni. Seal ta nüüd on, kuidas saaks arvutisse tõmmata, et välja printida?

Comment

SMSiga saatsite seda pilti? Kuidas?
                  Seal teises telefonis on see pilt? Mis kujul? Selles teises telefonis on see pilt vaadatav?
                  Pildina? Failina?

Edit:
                  Minu vanal LG nutikal käib nii:
                  Kui ma avan piltide kausta ja valin loetelust pildi, millega toimetada tahan, siis puutun näpuga pildi faili ja "hoian" natsa.
                  Paari sekundiga avaneb menüü, millest valin: "Jaga" (Share).
                  Tulevad valikud, seal hulgas e-post, bluetooth, google drive jne.
                  viimati muutis kasutaja tcumen; 18 October 2019, 18:01.

Comment

Mis Huiawei see on täpsemalt ?
                    Kui sellel on NFC, saab teisele sama funktsiooniga telefonile faile saata.
                    http://hparchive.com/
                    https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Esmalt postitatud tcumen poolt Vaata postitust
                      SMSiga saatsite seda pilti? Kuidas?
                      Seal teises telefonis on see pilt? Mis kujul? Selles teises telefonis on see pilt vaadatav?
                      Pildina? Failina?

Edit:
                      Minu vanal LG nutikal käib nii:
                      Kui ma avan piltide kausta ja valin loetelust pildi, millega toimetada tahan, siis puutun näpuga pildi faili ja "hoian" natsa.
                      Paari sekundiga avaneb menüü, millest valin: "Jaga" (Share).
                      Tulevad valikud, seal hulgas e-post, bluetooth, google drive jne.
                      Küsisin järgi. Ei olnud SMS-sõnum, mingi nutipluti sõnum oli. Vist hakkan vanaks jääma, mina seda nutitelefoninduse asja ei jaga.

Comment

Teema algatajale.
                        Kui nutika ekraan on parooli all, siis selleks, et Windows avaks nutika kausta, tuleb nutikal esmalt avada ekraanilukk.
                        Peale seda on kaust lahti ...
                        Vähemalt minul on küll nii (kasutan Mobiil-ID, SmartID jne).

Comment

Esmalt postitatud Kalle79 poolt Vaata postitust
                          Küsisin järgi. Ei olnud SMS-sõnum, mingi nutipluti sõnum oli. Vist hakkan vanaks jääma, mina seda nutitelefoninduse asja ei jaga.
                          No jagamine jagamiseks.
                          Kas te selles telefonis, millest te seda pilti nüüd kätte tahate saada, vaadata saate?
                          Kui see on miski multimeedia sõnum, siis võib selle pildi ehk leida saabunud sõnumite kaustast.
                          Teine koht on galerii.
                          Minu mõte on see, et teeme kõigepealt kindlaks, kas see vajalik pilt on seal telefonis olemas. Kui on, siis leiame võimaluse ka selle sealt kätte saamiseks.

Comment

Ja ikkagi. Siin on mul üks nutitelefon, üks läpakas, üks printer, üks leht paberit... On üldse teoreetiliseltki lootust see kupatus omavahel kuidagigi toimima panna või oleks mõistlikum lihtsalt fotoaparaadiga telefoniekraanilt maha pildistada?

Comment

No näed seda pilti ses nutikas või ei?
                              Sorry. Lugesin diagonaalis, ilmselt siis näed, kui pildistada tahad.
                              Proovime siis nii:
                              Telefonil on bluetooth sisse lülitatud?
                              Läpparil ka?
                              Emmas kummas pane bluetooth teist seadet otsima.
                              Kas näevad üksteist?
                              Kui näevad, loo ühendus.

Comment

Working...
                              X