Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
R.I.P. Windows 7
Collapse
X
-
Vs: R.I.P. Windows 7
Esmalt postitatud Porter poolt Vaata postitust
See WIN 7 sai veel hakkama PICide probrameerimisega, Win 10 enam ei suuda.
Aga kena et keegi enam ei ürita su arvutis sodida ja "parandada".
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitustWin 10 enam ei suuda.
..
See, et w10 teatud asjad põrguks teeb, ei tähenda, et võimalused kaovad.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitustMul on isegi XP Pro VM kasutuses aeg-ajalt.
Oht on usinas IT-poisis, kes vana WIN-i asendab ja nii PIC prge muutmise keerulisemaks teeb.
Kui mitmed kasutajad otsivad ja EI LEIA lahendust, siis vast on midagi läinud.
Comment
-
Esmalt postitatud Arvi poolt Vaata postitustSeega pole see järelikult sinule endale kuuluv arvuti kui IT-poiss võib WIN ära asendada.
See on üks väike väljatöötlus, mis kasutab PC-d ja PIC-i. Firma PC-i.
Kui midagi muuta, siis on oodata ootamatusi.
Samas on lärm muutmise vajalikkusest omajagu suur.
Comment
-
Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitustSamas on lärm muutmise vajalikkusest omajagu suur.
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustkas seda saab hiljem legaalselt aktiveerida.
Ma siin parajasti aktiveerin edukalt Office 2010 karbiversioone...
Comment
-
Aga kas "maikrosohvtile" annaks selgeks teha, et tänan ei, ma juba ostsin eelmine aasta uue arvuti win-10´ga aga vahest tahaks ka inimese kombel puhata ja igapäeva asju ka vanas arvutis win-7´ga teha. Kuidas selgeks teha, kui seal on diagnoosiga töötajad, siis millise inglise keelt oskava psühholoogi poole pöörduda?? Kas oleks võimalik siis teha nii selgeks, et rohkem ei tülitaks oma kümnekaga või kui kihk on siis kas ininemesel on siis keelatud omada mitut erinevat arvutit erinevate op süsteemidega?Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitustAga kas ... annaks selgeks teha, et tänan ei, ma juba ostsin eelmine aasta uue arvuti win-10´ga aga vahest tahaks ka inimese kombel puhata ja igapäeva asju ka vanas arvutis win-7´ga teha.
Kui aga soovid oma Win10 arvutist permanentselt Win7 arvuti teha, siis guugelda "downgrade to win7" ning järgi sobivaid juhiseid.
Comment
-
Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitustMillist litsentsiversiooni - OEM-i, karbilitsentsi, ühe-arvuti-litsentsi?
Ma siin parajasti aktiveerin edukalt Office 2010 karbiversioone...
Tean, et xp-d installitakse läbi häkkide juba.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitustKui mul on masin koos kleepekaga, ehk ostsin koos 7ga ja tulevikus on vaja teatud põhjustel dõungreidida.
Comment
Comment