Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

R.I.P. Windows 7

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: R.I.P. Windows 7

Mul on vanas läpakas ka XPpro. Sellel olid kõik ostetud softid CD peal. Kogu kompott (läpakas, erinevad softid, väike väline hiir, kallim WiFi pulk) maksis tollal kokku ca 30 000Kr.
    Elab oma netita elu edasi ja kõik toimib. Lisatud on ka vajalikud skeemid, juppide andmelehed, ladu.

Comment

win2k.sp4 aktiveerimist ei nõudnud ja oli väga pommikindel asi.

Comment

Kes ei taha, et tema arvuti pidevalt teda tüütab uuendustega(kehtib ka muude programmide kohta), siis pange windows update täiesti offi, minul on nii tehtud.
        Kasutan ainult neid uuendusi, mida vaja ja kasutan Windows 7 seni edasi, kuni miski tõsiselt häirima hakkab.
        Näiteks hiljuti tegin uuendused, et id kaart tööle hakkaks, kogu lugu.
        Ka mina olen kogu aeg rääkinud,et pahavara ronib nagunii sisse ja häkkerid, kes sisse häkkida tahavad, saavad ka sellega nagunii hakkama, mis seal siis vahet?
        jah on mingid turva vahed, aga on see seda jama väärt, et heast Windows 7-st loobuma pean?
        Ka mina olen hoolikas kasutaja ja ei installi oma arvutisse igasugu asju, kuigi mõned programmid tuleb kahjuks omal riisikol installida ja siis nendega võib ka pahavara tulla.
        Samuti olen täheldanud, et ka minu hoolika igapäeva kasutamise puhul, kuskilt mingi pahavara ronib ise sisse, aga üldiselt ikkagi väga vähe.

Ilmselt esimene asi, mis Win 7-l ära kaob on ID kaardi kasutamise võimalus, aga näiteks interneti browsereid saab sellele veel tükk aega, millega saab netis käia.
        Lihtsalt pead vaatama, mis browserit võtta on sellele.

Ma muideks kasutangi mitut arvutit ja olemas ka vanad Windows 95, 98 ja XP-ga arvutid, mida ma nagunii internetti ei ühenda.
        Ma ei usu, et Windows 7 kasutamisega enne 3 aastat olulisi probleeme tekib.
        Muideks, teil on võimalik oma arvuti kõvakettast image teha ja see varuks hoida, saate iga kell oma hetke windowsi tagasi panna, kui see juhtub tuksi minema, tõsi terve tarkvara vahetub kõvakettal, sellisel juhul.
        Alati on võimalus ka mitut kõvaketast kasutada.
        Kui kõvaketaste mitmeks tegemisest rääkida, siis Windows 7 installiga saab seda kenasti teha, ei olnud XP sugugi ainuke viimane selleks.
        Teine variant on omada piraat Windows 7 plaati, mis on juba aktiveeritud või siis aktiveerijat programmina.
        Loomulikult seaduse silmis on see keelatud, samas on teada, et paljud seda nippi kasutavad.
        viimati muutis kasutaja klemmikas; 02 January 2020, 13:43.

Comment

Esmalt postitatud klemmikas poolt Vaata postitust
          Ka mina olen hoolikas kasutaja ja ei installi oma arvutisse igasugu asju, kuigi mõned programmid tuleb kahjuks omal riisikol installida ja siis nendega võib ka pahavara tulla.
          Palju tõenäolisemalt potsatatakse su aegunud tarkvaraga arvutisse pahavara mingit veebilehte külastades kui normaalse (ja kontrollitava autentsusega) installiallika kaudu.

Comment

ccleaneri juhtum meelest läinud?
            viimati muutis kasutaja Scott; 02 January 2020, 21:25. Põhjus: eelnevat ei pea täielikult tsiteerima

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
              ccleaneri juhtum ...
              Üksiku näitega ei tõesta sa midagi.

Ehk teistpidi võttes - üksiku näitega võib tõestada mida iganes.

Comment

Pigem ei tõesta sina madis64 midagi.

Programmi installeerimisest, vahel on vaja installeerida programm, mille usaldusväärsuse kohta ei tea mitte midagi.

Comment

...vahel on vaja installeerida programm, mille usaldusväärsuse kohta ei tea mitte midagi.
                  Milleks viitsiks botnettidega hangeldaja selliste "vahel installitavatele" programmidele oma energiat kulutada? Oluliselt lihtsam on nakatada veebilehti ning nende kaudu vananenud tarkvaraga netis surfavaid arvuteid.

Ccleaneri laadsed juhtumid on siiski üsna harvaesinevad võrreldes kogu muu pahavara levikuga.

Comment

Eks igaühel ole oma arvamus, minu arvamust see viirusetõrjest ja Windowsist ei muuda.

Comment

kasutangi mitut arvutit ja olemas ka vanad Windows 95, 98 ja XP-ga arvutid, mida ma nagunii internetti ei ühenda
                      Huvi pärast, kuidas sa neid kasutad ja mida nendega teed? Ja veel, et kui juba Win7-ni jõudsid uuendustega, mispärast siis Win10 nüüd äkki nii paha on, et sellele ei võiks uuendada kasvõi ühte arvutit?
                      Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                      ccleaneri juhtum meelest läinud?
                      Vabandust, mis juhtum see oli? Kas siin teemas alguse poole?

Comment

Vabandust, mis juhtum see oli? Kas siin teemas alguse poole?
                        Häkkerid sokutasid ccleaneri kodulehelt allalaaditavasse exe faili pahalase sisse. Nii vist oli see lugu.

Comment

jab nii see oli: https://www.pcworld.com/article/3225...d-malware.html
                          viimati muutis kasutaja Scott; 03 January 2020, 21:20. Põhjus: eelnevat ei pea täielikult tsiteerima

Comment

Esmalt postitatud vanemleitnant poolt Vaata postitust
                            Huvi pärast, kuidas sa neid kasutad ja mida nendega teed? Ja veel, et kui juba Win7-ni jõudsid uuendustega, mispärast siis Win10 nüüd äkki nii paha on, et sellele ei võiks uuendada kasvõi ühte arvutit?

Vanu arvuteid hoian kahel põhjusel, kuna on huvitav neid vahel kasutada ja mõnda huvitavat programmi neis jooksutada, aga suures osas hoian selleks, et mängida vanu mänge kas üksi või võrgus.
                            Üldjuhul hoian neid arvuteid oma võrgus ja internetti ei ühenda, tõsi Windows 95-ga on juba päris raske internetis käia ka, kuna kõik on nii vananenud.

Ma hetkel ei näe mõtet uuendada Windows 10-le, sest mulle meeldib 7, ma ei ole kunagi olnud uusima Windowsi peale jooksja, kuna ei leia selleks vajadust.
                            Räägitakse igasugu asju, aga minu praktika on ikka seda öelnud, et järgmine Windows on kas sama või pigem teeb arvuti aeglasemaks, kuna nõuab rohkem ressurssi, eks sama teema oli ka nende service packide installimisega.
                            Kasutan 7-t ühtlasi ka klassikalise kujundusega, mis mulle meeldib.
                            Lähen uuema Windowsi peale alles siis, kui on vajadus.
                            Ma leiaks arvuti, kuhu 10 panna, aga milleks? Pigem jätan paremad arvutid kõik 7 või XP peale, sõltuvalt vajadusest.

Tõsi, Dosbox on vähendanud vanade arvutite vajadust, aga ta siiski ei asenda neid täiesti.
                            viimati muutis kasutaja klemmikas; 03 January 2020, 22:42.

Comment

...ma ei ole kunagi olnud uusima Windowsi peale jooksja,...
                              MS retoorikat jälgides teaksid sa, et see "uusim Windows" on praeguseks saanud tiitli "the last suite you will ever wear".

Ehk sul on laias laastus ainult kaks võimalust - istuda aegunud tarkvara otsas või kasutada "kaasaegset". Maitse asi suuresti...

Comment

Kui mul ei jää Windows 7-ga, mitte midagi tegemata, milles siis probleem huvitav ?
                                Tippmängur ma ei ole, et vajaksin kõike uusimat ja tegelikult saavad laias laastus isegi tippmängurid veel Windows 7-ga hakkama, mingite asjadega vist on natuke takistusi, aga laias laastus veel mitte.

Comment

Working...
                                X