Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

R.I.P. Windows 7

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

R.I.P. Windows 7

Microsoft aitab teil toetuseta operatsioonisüsteemilt sujuvalt üle minna Windows 11-le. Nautige Windows 11 arvutile ülemineku eeliseid.

Vs: R.I.P. Windows 7

Tõesti kahju.
    See WIN 7 sai veel hakkama PICide probrameerimisega, Win 10 enam ei suuda.
    Aga kena et keegi enam ei ürita su arvutis sodida ja "parandada".

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
      Win 10 enam ei suuda.
      ..
      Kas on näiteid ?
      See, et w10 teatud asjad põrguks teeb, ei tähenda, et võimalused kaovad.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kes keelab win7 edasi kasutada? See, et turvauuendusi enam ei tule, ei sega PIC-ide progemist...

Mul on isegi XP Pro VM kasutuses aeg-ajalt.

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
          Mul on isegi XP Pro VM kasutuses aeg-ajalt.
          Kuskil kettal on (oli?) olemas (vaatamiseks) ka WIN 1-3 (mitte 3-1)

Oht on usinas IT-poisis, kes vana WIN-i asendab ja nii PIC prge muutmise keerulisemaks teeb.

Kui mitmed kasutajad otsivad ja EI LEIA lahendust, siis vast on midagi läinud.

Comment

Seega pole see järelikult sinule endale kuuluv arvuti kui IT-poiss võib WIN ära asendada. Milles asi, vanu ronte saab kui mitte tasuta siis võileivahinnaga ikkagi … Ja siis oled ise peremees ja otsustad kas 7 või 95 või mida iganes …

Comment

Esmalt postitatud Arvi poolt Vaata postitust
              Seega pole see järelikult sinule endale kuuluv arvuti kui IT-poiss võib WIN ära asendada.
              Tõsi, tõsi.
              See on üks väike väljatöötlus, mis kasutab PC-d ja PIC-i. Firma PC-i.
              Kui midagi muuta, siis on oodata ootamatusi.
              Samas on lärm muutmise vajalikkusest omajagu suur.

Comment

Õpid IT poisiga läbi rääkima.
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
                  Samas on lärm muutmise vajalikkusest omajagu suur.
                  OS-i toe ammu ettekuulutatud lõppemise üle ei emotsioonitse enam eriti keegi - kus seda lärmi leida on?

Comment

Huvitavam teema - kas seda saab hiljem legaalselt aktiveerida.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                      kas seda saab hiljem legaalselt aktiveerida.
                      Millist litsentsiversiooni - OEM-i, karbilitsentsi, ühe-arvuti-litsentsi?

Ma siin parajasti aktiveerin edukalt Office 2010 karbiversioone...

Comment

Aga kas "maikrosohvtile" annaks selgeks teha, et tänan ei, ma juba ostsin eelmine aasta uue arvuti win-10´ga aga vahest tahaks ka inimese kombel puhata ja igapäeva asju ka vanas arvutis win-7´ga teha. Kuidas selgeks teha, kui seal on diagnoosiga töötajad, siis millise inglise keelt oskava psühholoogi poole pöörduda?? Kas oleks võimalik siis teha nii selgeks, et rohkem ei tülitaks oma kümnekaga või kui kihk on siis kas ininemesel on siis keelatud omada mitut erinevat arvutit erinevate op süsteemidega?
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt Vaata postitust
                          Aga kas ... annaks selgeks teha, et tänan ei, ma juba ostsin eelmine aasta uue arvuti win-10´ga aga vahest tahaks ka inimese kombel puhata ja igapäeva asju ka vanas arvutis win-7´ga teha.
                          Kui ainult "vahest", siis osta kasutatud Win7-ga arvuti ning kasuta seda "vahetevahel".

Kui aga soovid oma Win10 arvutist permanentselt Win7 arvuti teha, siis guugelda "downgrade to win7" ning järgi sobivaid juhiseid.

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                            Millist litsentsiversiooni - OEM-i, karbilitsentsi, ühe-arvuti-litsentsi?

Ma siin parajasti aktiveerin edukalt Office 2010 karbiversioone...
                            Noh, ükskõik millist . Kui mul on masin koos kleepekaga, ehk ostsin koos 7ga ja tulevikus on vaja teatud põhjustel dõungreidida.
                            Tean, et xp-d installitakse läbi häkkide juba.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                              Kui mul on masin koos kleepekaga, ehk ostsin koos 7ga ja tulevikus on vaja teatud põhjustel dõungreidida.
                              Millest downgreidida?

Comment

Working...
                              X