Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti kuvaril veateade Signal Error

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti kuvaril veateade Signal Error

Aasta 2016 lõpus lasin omale uue lauaarvuti kokku panna.Emaplaat AsRock B 150 A-X 1,protsessor Intel i5.6400 ja
    videokaart Zotac GeForce® GTX 1060 3GB.Need siis põhiasjad.Põhiprogrammiks sai Win 7 Ultimate SP 1,64 bit.
    Kuna uuel videokaardil ei olnud VGA pistikut,mida nõudis Dell CRT kuvar,siis ostsin ka ''uue'' kuvari Eizo FlexScan S2100 4:3 kuvasuhtega.Nagu vanalgi.Nüüd ''uuel'' on olemas DVI-D pistik mis sobib ka videokaardile.Resolutsiooni
    sättisin 1024 x 768 ja kõik toimis kuni eelmise aasta lõpuni.Suvalistel aegadel tuleb kuvarile kiri Signal Error.
    Panin siia näitamiseks kõik kolm erinevat kokku.

Click image for larger version

Name:	Signal Error.jpg
Views:	1
Size:	150,5 KB
ID:	883323
    Veateated kadusid ära kui sättisin resolutsiooni 1600 x 1200.Nüüd paar päeva tagasi ilmusid jälle välja.Ekraan on must ja
    sinise kasti sees veateade.Arvuti ise jääb tööle,kõlaritest on kuulda kuidas video või muusikapala edasi mängib.
    Kes oskaks nüüd pakkuda mis mul nüüd seda errorit tekitab ?

Vs: Arvuti kuvaril veateade Signal Error,kuidas viga leida ?

kui samad probleemid ilmnevad ka mõne linuxi live cd plaadiga proovides siis

vaheta videokaart välja. ja monitorile meeldiks kui win10 kasutusel.

Comment

Tänan kaasamõtlemast ! Niiet ikkagi videokaart.Seda on lihtsam leida kui 4:3 kuvasuhtega kuvarit.Linux on mulle võõras maailm,kuigi kunagi ammu tööjuures oli vanem arvuti 486 kus jooksis üks Suse versioonidest.Nii kui minu Win 95 baasil arvuti remondist tagasi tuli,jäi see Suse minust kohe seisma.
      Kui oskad mõnda videokaarti soovitada,anna tuld.Praeguse kaardi tehnilised andmed on siin : https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-geforce-gtx-1060-3gb#spec

Comment

Ma ei oleks nii kindel et kuvarit huvitab mis OS 'i tema peal näidatakse, vähemalt oleks see koomiline.

1060 kaart tahab lisatoidet saada. Tähendab, ta kulutab omajagu ja võibolla nüüd on toiteplokk jõudnud sinnani kus enam ei jaksa tagada vooluvarustust. Vananeva toitega võib igasugu veidraid asju ette tulla.
        Zotac on korralik tootja, Eizo samuti. Aga toteplokist ei tea me midagi.
        viimati muutis kasutaja OSX; 13 April 2020, 22:47.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

ma uurisin ka elu, sel monitoril on oma draiver ja meeldivaks peetakse opengl / firegl kaarte.

Comment

Kuna toiteploki pakendile on praegu rakendatud ligipääs,võtsin arvutil küljekaane maha et markeeringut lugeda.Vaatepilt ei olnud meeldiv,üsnagi tolmune.Lähipäevil võtan tolmukorje ette.Aga toiteploki andmesilt on siin:

Name:	Chieftec.jpg
Size:	152,0 KB
ID:	872616

Comment

see toide peaks välja vedama küll. soovitav siiski vahetada https://www.hinnavaatlus.ee/1141998/corsair-rm850x/

Comment

Ma kaaluks ka varianti, et monitor hakkab surema. Kas sa saad tekitada endale võimaluse proovida mõnd teist monitori sama arvuti taga või teist arvutit selle monitoriga?
                Toidan trolle!

Comment

Arvuti annab kõrgemat reso välja kui monitor näidata oskab. Punane number näitab mis üle normi. Esimestel kaadrsagedus mis peaks siis 60Hz olema ja viimasel reso oluliselt suurem kui 1600x1200.

Võid nt safe modis käima lasta ja seal õige reso ja restart. Võid proovida >portree>landscape mis võiks olla klahvikombod altgr+vasaknool ja altgr+ülesnool.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Hmm, kusjuures redart vihjas küll ka ühele võimalusele, monitorile. Mul on käinud läbi selline monitor, kus sisendkontroller väga juhusliku järjekindlusega tõlgendas sisendsignaali valesti, tulemuseks on põhimõtteliselt sama jama nagu siin. Tollel monitoril oli see tingitud toite kondekate suremisest. Oli minu arust mingi Samsa.

Chieftec on uuena mõistlik toide, vanusega aga võib ära lõppema hakata nagu iga teine, esmalt hakkab langema võimsus mida temast tarbida saab. Mis feilib esimesena on loterii, vahel on see hoopis võrgukaart, vahel videokaart, vahel ei jaksa enam HDD ketast käima tõmmata. Kunagi ei tea.
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

Comment

Üks variant on veel. Mingid toite pistikud/pesad arvuti siseselt on ära väsinud ja ei lase enam piisavalt voolu läbi, võiks leitavad olla pruunistunud plastkestade või värvi muutnud kontaktide järgi.
                      viimati muutis kasutaja moi; 15 April 2020, 10:59.

Comment

Re: Vs: Arvuti kuvaril veateade Signal Error,kuidas viga leida ?

Videokaardile stress test võib ehk vea tahtlikult korduma panna?

Comment

Vs: Re: Vs: Arvuti kuvaril veateade Signal Error,kuidas viga leida ?

Jah,kõik arvamused võivad õiged olla.Kõigepealt teen sees suurpuhastuse,siis saan toitepistikud ka üle vaadata.
                          Teist kuvarit proovida ei ole,oma kuvarit mõne sõbra arvutiga ka proovida ei saa sest neil on VGA ühendus,minul DVI-D.Ainuke variant kui viin oma kuvari arvutikauplusesse testile ja sealt saan asendus kuvari.Saangi teada kuidas 16:9
                          kuvasuhe mulle passib.Proovin ka ära Safe Mode,näis mis numbrid seal on.

Comment

Kui juba arvutit seestpoolt puhastama ja pistikühendusi lahti-kokku ühendama, võta korra videokaart ka pesast välja ja siis tagasi.

Lisaks on sellel emaplaadil ka integreeritud videokaart DVI väljundiga ning i5 6400 on graafika toega. Seega võid ka jama jätkudes võtta PCI-E videokaardi välja ja ühendada monitori integreeritud video taha. Võimalik,et BIOSis tuleb Advanced Chipset Configurationis IGPU Multi Monitor seada Enabled peale. Vt manuali lk 53-54. https://download.asrock.com/Manual/B150A-X1.pdf. See võimaldab teada saada kas PCI-E videokaart on OK või mitte. Ja kui ka int video taga monitor paksu paneb, on viga juba monitoris. DVI kaabel võib ka muidugi veel teoreetiline probleemi allikas olla.
                            viimati muutis kasutaja trebla; 15 April 2020, 23:04.

Comment

Nii,arvutist peaaegu tolm kätte saadud.Oleks mul kondensaadivaba suruõhk ka saadaval olnud,siis oleks puhtamaks saanud.Videokaardi võtsin välja ja internetist leitud teabe kohaselt võtsin oma peasadest välja ka mälud(Corsair Value Select DDR 4 , 2133 Mhz , 2 x 8 GB)
                              Kuigi need kes nii tegid,siis nendel oli veaks No Signal.Neile see osadel juhtudel mõjus positiivselt.Minu juhtumil osutus see kasutuks,veateated Signal Error jätkusid.Vaatasin üle ka erinevaid toitepistikuid,kõik tundusid olevat ilusad ja puhtad
                              Eile võtsin välja videokaardi uuesti välja,et proovida integreeritud videokaarti.Lõpuks ometi,siiamaani pole veateateid tulnud!Niiet ikkagi võib kahtlustada Zotac vidokaarti.Kuigi väliselt on ilus,ülestursunud kondensaatoreid silmaga ei näe.

Name:	Zotac.jpg
Size:	188,0 KB
ID:	872656

Sain ka ühe vanema kuvari Samsung 721N,koos VGA kaabliga.Mul üleminek VGA-DVI-D on ka olemas,kuid paistab et ei lähegi vaja.Siiski võibolla teen toteplokile testi programmiga Aida64,saab ka tema olukorra teada sest toiteplokist
                              algab ju terve arvuti heaolu.
                              Tänan kõike nõuandjaid.

Comment

Working...
                              X