Vs: FAT32 vs. exFAT
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
FAT32 vs. exFAT - kuidas "jõuga" muuta?
Collapse
X
-
Vs: FAT32 vs. exFAT - kuidas "jõuga" muuta?
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitustSee viimane vist on parem Win 10 abil proovida?
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitustPlaadi aretamine ja söövitamine võtab nagunii aega
Aga eks see võtab muidugi samuti aega.
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitustKasutatud siis see 90GB SSD
Aga vaevalt seal nüüd midagi teisiti on kui teistel tootjatel.
Comment
-
Sai erinevaid võimalusi proovitud aga tundub, et Win ei lasegi vist üle 32GB mahtu FAT32ks muuta.
Paar tundi netist tuhnimist soovitab igasugu asju kuni cmd "jõuga FAT32ks formattimiseni" - EI, kes on ükskord sama probleemi ees siis ei, see EI TÖÖTA, pole mõtet oma aega jamadele soovitustele raisata. Tundub, et 32GB on piir ka cmd-s ja kuna errori saamiseni kulub julgelt tund siis mõistlikum on oma aega sellesosas mitte eksperimenteerimisele kulutada.
Pildil algne 3 osaks olnud ketta tabel, peale cmd töötlust ja all uus ülevaade diskmanagerist..
Kuidas edasi?
On siin üldse muud võimalust? Mõttetut programmi (easus pakuti 100ühes otsinguvastuses...) ostma kindlasti ei hakka 40 euri eest, et ükskord elus 10 eurist ssd-d ipodi jaoks sobivaks muuta...seljuhul saab 10ka eest uue tavalise kõvaketta.
Või on mingi lootus leida ka mingi asi mis selle 90GB muudab ka reaalselt ilma kammaijaata FAT32ks? Minu google otsing jagab vähemalt kümnekonnal esimesel päringulehel ainult üht ja teistpidi easuseid ja muid pulasid, kus pole ka isegi kirjas, et asi töötab kuni mingi x-miniatuurse mahuni.-superradical-
Comment
-
Tõesti on selline probleem.See töötab kindlasti, proovisin ära, guiformat on nimi tal. Allalaadimiseks vajuta pildi peale. Edu.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
-
Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust...............Tänäpaeval on märgata tendentsi kui kõik spetsialistid asendatakse nendega kes rohkem möliseda oskavad. Ma ei loe nende tegelaste postitusi juba ammu.
Home, meil siin hiljaaegu on sellest juba arutelu olnud? Äkki lõpetad mu teema OTga pommitamise? Ma viimanekord märkisin, et ma sinu teemadesse enam "sellena kes ROHKEM MÖLISEDA oskab" sõnavõtma ei tule, las seda teevad "spetsialistid".
Teemasse:
Reaalselt on A.S mõtetest olnud arvutinduse juures mul päris palju abi, selkorral on siin jah mingi tõrge aga äkki mitu pead mõtlevad lahenduse ka välja kui mitteteemakohast müra mujalt ei tekiks. BTW - ega ei teeks teemat ka kui asi oleks töötanud.
viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 02 July 2021, 15:15.-superradical-
Comment
-
Ei, ainult niikaugele laseb vedada (selle tumedama kollase lõppu e. roheline ala jääb alles): 1. pilt
Ja kui nii tegin, saan ikkagi uue 1.00MB partitsiooni, seejärel viskub lahti mingi Windowsi teade, et seda kasutada pean Formati tegema, see "New Volume" kajastub siis ka Active@ lehe refreshi järel, kui nüüd aga lähen Windowsi "computer" lehele näen seal ainult seda "Local Disk G" ehk siis seda 1MB juppi, anyway Properties annab mahuks seal 0 vaba, 0 täis."New Volume 2" mis on olemas nii Win Disk Manageris kui Active@ Disk Manageris, "computer : drives" menüüs ei ole ...
E:
Ketta tähise muutmine toob selle küll Computeri menüüsse ja näitab kogu mahtu (vaba) aga seda 1MB "new volume" juppi ei lase extendi abil kokku liita, see osa on seal exFAT ja mingitmoodi ei saa seda FAT32 muuta, vähemalt ma rohkem proovimise kohti ei ole seni leidnud.
(viimane pilt)viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 15 October 2020, 20:52.-superradical-
Comment
-
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitustPildil algne 3 osaks olnud ketta tabel, peale cmd töötlust ja all uus ülevaade diskmanagerist..
Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust...
Ketta tähise muutmine toob selle küll Computeri menüüsse ja näitab kogu mahtu (vaba) aga seda 1MB "new volume" juppi ei lase extendi abil kokku liita, see osa on seal exFAT ja mingitmoodi ei saa seda FAT32 muuta, vähemalt ma rohkem proovimise kohti ei ole seni leidnud.
(viimane pilt)
Comment
-
Esmalt postitatud Jaajog poolt Vaata postitustSee esimene pilt on ipodist välja tulnuna? Ehk on see 24MB part seal alguses vajalik, et ipod ketta ära tunneks?
Või, et kui esimest korda ühendasin, tekitas iTunes ise selle asja sinna? A siis ta võiks tekitada selle uuesti või?
Esmalt postitatud Jaajog poolt Vaata postitustMiks sind see formaatimata osa seal lõpus häirib? See 1.68MB võib sinna ju puutumata kujul jääda, ei tahaks uskuda et partitsiooni lõppemine enne ketta piiri ühele seadmele probleemiks peaks osutuma. Peaasi, et oleks "unallocated"
A miks see seal üldse on? Mingi SSD oma teema mida ei saagi muuta või eemaldada? On selline asi võimalik?
SSD ise on Inteli 525 90GB mahuga.-superradical-
Comment
-
No kui kustutan siis seda saan ainult Windowsi disk manageris teha, seal jääb pisikese maht nähtamatuks ja midagi extendida ei lase ikkagi. Ja no siis Active@ tegin ta ikkagi "unallocatediks".
No äkki ta ei sega nagu eelpool pakuti, laadisin vahepeal iPodi akut, katsetan nüüd seda "unallocated" partitsiooniga uuesti, äkki on uus katse parem. Näis.
E: tundub, et ikkagi ei sobi nii.viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 15 October 2020, 23:32.-superradical-
Comment
-
äkki on abi sellest infost ka https://support.apple.com/kb/TA26466...ewlocale=en_US
ma kardan et sul on vaja mõne apple arvuti küljes vaja seda ipod'i korrastada
siit peaks saama abivahendi mis töö ära teeb.
viimati muutis kasutaja olavsu1; 15 October 2020, 23:47.
Comment
Comment