proovi ta FDISK-iga partitsioon ära kustutada ja uus luua ja siis formaat ,failidest kettal oled muidugi ilma.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
kõvaketas+bad sectorid
Collapse
X
-
Äki on ketas nii kehvas olukorras, et winduuz juba sellel rikutud... Siiski ei aita selliste ketastega MITTE MIDAGI. Harva jääb bäädide hulk püsima, peaaegu alati kasvab see metsiku kiirusega, sest lihtsalt ketta mehaanika on surnud. Ja sellest lootust midagi saada ei ole, ainult maha visatud aeg. Kui ikke on võll kulund, siis ei aita mitte mingi programm selle kulund võlli vastu. Ja sellised kulumised arenevad teadaolevalt edasi aina kiiremini... Selline asi nigu Bad'ide parandamine on puhas loll jutt.
Comment
-
Tootja lehel on olemas testisoft, mis ütleb, mida vindiga edasi teha - lutcu visata või üle formaatida ja kasutada. Tasub proovida.
Low-level format VÕIB siiski aidata sest vahest on bäädid hoopis loogilist päritolu (mitte reaalsed). Harva küll aga juhtub.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Felchil ses suhtes õigus, et võivad olla ka nö juhuslikud bad sectorid. Omal siuke kogemus, et toodi kettake, kus paar protsenti vigaseid sektoreid. Proovisin nalja pärast 'format c: /c' - testib bad sektorid ekstra üle ja voila! ketas nigu uus. Kusjuures kõva aastakese pidas niimoodi ilusti vastu. Rohkem ma tollega lihtsalt kokku ei puutunud.
Tavaliselt siiski jah kipub bad teisi bad-e tekitama, niiet kui info miskit väärt, siis osta uus ketas. Mul selliseid 5-6 tükki kuskil kingakarbis. ;D
Comment
-
võta netist oopis selline programm nagu UBD seal on ranish ja paljud teised head programmid, saad panna kõvaketta kasvõi poole pealt systeemi lugema ja buutima. seal saab igasuguseid imetrikke teha : näitex lõikad jupi vahelt ära ja liidad tagasi kokku kõvaketta ja ei ole sellist ajude nussi nagu fdiskiga...mitte et see halb proge oleks...lihtsalt jäta meelde mitme protsendi peal formattides kõvaketas hakkab taguma et pyyab leida mingit unitit...Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:
Comment
Comment