Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

jama winampiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jama winampiga

mix winamp(täpsemalt 5.0) ei mängi enam wma faile e. lugusid
    ennem mängis ilusti ja üxpäev arvas et on kasulik see järgi jätta :angry:
    tegin siis väikse reinstalli ja siis uuesti installi aga ikkagi mitte kellagi <_<
    äkki keegi oskab aidata B)

kas mõni muu proge mängib wma&#39;d?

Comment

Kasuta vana head 2.91 versiooni.
      Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
      Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

sinu küsimusele kahjuks vastata ei oska, aga mul üks teistsugune probleem. vajutad "open", hakkad kaustades sobrama, et laule avada ja siis viskab winampi kinni. selline viga on siis minu winampil küljes. kasutan winamp 5.03. tehke siis omi järedusi.

Comment

Mind on aidanud selliste hädade puhul selline tegevus: uninstall ja install teise kausta (mitte sinna kuhu vaikimisi pakub) kui saate aru mida ma silmas pean...

Comment

tegelikult on 5.0 üldsielt pask&#33; kasutage ikka 2.91&#33;

Comment

Originally posted by kaurimees
              No ära puhu paskaa&#33; :angry: Winamp 5 on Winamp 2 perekonna "kernel" ja Winamp 3 skinnimine&#33; 3 oli tõesti pask, aga hea, et vennad Nullsoftis sellest aru said.
              Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Mind on aidanud selliste hädade puhul selline tegevus: uninstall ja install teise kausta (mitte sinna kuhu vaikimisi pakub) kui saate aru mida ma silmas pean...
                mis lahendus see ka on. korralik uninstall tuleb teha...
                nagu ma küsisin kas codec kui selline on olemas?

Comment

Originally posted by Ali Qiller
                  nagu ma küsisin kas codec kui selline on olemas?
                  Mida sa sellega öelda tahad üldse? Mõtled sa winampi wma pluginat? On sul üldse aimu, kuidas winamp wma-d mängib? See wma plugin vahendab vaid winampi ja windoosi enda wma codeci suhtlust, lihtsalt pisipehme järjekordne lollus&#33; Wma codec tuleb ju winiga kaasa, vers 9 koodekid saab windows updatest.

Muide, ega need wma failid, mida winamp ei taha mängida, pole wma9 versioon? Winampi tugi 9ndale on alles eksperimentaalne ja ei peagi töötama
                  Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

seda ma just mõtlesingi et kas tal winduuz sisaldab wma codec&#39;it veel.

Comment

Mina kasutan Winamp 2.95&#39;t ja ei ihka üldse 5. versiooni (olen proovind ja kasutanud küll).

Võibolla on abx installida Win Media Player üle ja koodekipakk kah update&#39;ist võtta.

Comment

Ma kasuan WA 5.03 ja viga selline et ühel suvalisel hetkel jookseb kinni ja kõik.Vahel mängib mitu päeva ja siis sigatseb mitu korda järjest restardini.ja teine viga on tal veel mängib mõned tunnid ja siis hakkab kesksagedusel moonutusi andma(tirinaid).Aga see toimub ainult siis kui mängib direct pluginatega.Kui mängib Via pluginatega siis sda jama pole.
                        Win 98,1giga prose,256 ram. Peaks ju vedama küll.Uninstalle olen teinud,üle olen kirjutanud,kasu ei midagi. :angry:

Comment

Originally posted by kaurimees@Jun 8 2004, 16:38
                          Nõustun täielikult selle mehega.

Alles hiljuti sai juratud selle 5.0, no vabandage kuid saastamat asja annab leida.
                          Mängima saamine on lihtne kuid ta tös hoidmine on peavalu. Asi tahab korrapäraseid restarte iga paar i tunni tagant, muidu keerab täiesti segi.
                          Kus juures ka mul oli probleeme wma mängimisega, aga seal kus ma mingi hiidvana wini peal jurasin aitas paari update tõmbamine windoogale.

Comment

Minuarust pole sellel 5 -l midagi viga. Mängib ta mul vahest mitu päeva jutti ja pole midagi viga...
                            Ressursiõgard Winamp3 skinn võib asja rikkuda, mis sinna 5-te "modern skin" nime alla pandi. Sellepärast mina classic skini kasutangi.

Comment

mul on ka winamp 5,03, töötab väga hästi, mõnikord töötab päeav otsa ja mingeid probleeme ei ole. Wiamp3 aga kippust kinni jooksma, kui mingi 1h oli käinud. Halb asi on aint see, et raadio ja telekanalite listi ei saa panna üle 1000 jaama, asi jookseb lihtsalt kinni.
                              audiotehnika
                              siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Working...
                              X