Kes oskab nõu anda mismoodi saaks Digivideokaamerast pildid Arvutisse....mis programmi kasutada.......ja kuskohast oleks võimalik leida trial või siis täisversiooni järgmisest programmist ImageMixer
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Digivideokaamerast pildid arvutisse
Collapse
X
-
See digifotokas, mis minu kasutuses aeg-ajalt on, käitub nagu USB mälupulk: ühendad kaabliga fotoka arvuti külge ja tekib My Computer'i alla uus draiv, kust saabki ümber kopeerida kõik pildid. See aparaat vist tekitas isegi iga sessiooni (või oli see kuupäeva järgi :unsure jaoks eraldi kataloogi. Peale selle salvestab ta ka lühemaid helita videoklippe.
Tegemist on vähe kallima aparaadiga, võib olla odavamatel sellist luksust pole... Kuigi ma leian, et see ei ole ju mingi keeruline süsteem, mida kulude vähendamiseks, või mis iganes muu põhjuse pärast, võiks välja jätta.
Digitaalse videokaameraga peaks salvetamise süsteem sama olema ning minu digifotoka näide ei tohiks siinkohal sobimatu olla.
Edit: Tavaliselt peaks ju aparaadiga ka vajalik soft kaasas olema...
-
ja kuskohast oleks võimalik leida trial või siis täisversiooni järgmisest programmist ImageMixer
Comment
-
Originally posted by Eggy@Jun 5 2004, 22:08
ja kuskohast oleks võimalik leida trial või siis täisversiooni järgmisest programmist ImageMixer
Comment
-
Originally posted by oracl3+Jun 6 2004, 11:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (oracl3 @ Jun 6 2004, 11:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Lypsik, teema algataja mõtles digiVIDEOkaamerat , mitte digiFOTOkaamerat. [/b]
Seda ma kirjutamise ajal märkasin jah, ning sellepärast selle lisasingi:
<!--QuoteBegin-Lypsik@Jun 5 2004, 23:59
... Digitaalse videokaameraga peaks salvetamise süsteem sama olema ning minu digifotoka näide ei tohiks siinkohal sobimatu olla. ...[/quote]
Comment
-
Originally posted by juhanvip+Jun 6 2004, 12:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (juhanvip @ Jun 6 2004, 12:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Eggy@Jun 5 2004, 22:08
Kuna sa pole öelnud, mis firma aparaadiga on tegu, ei oska ma sealt kodukalt ka midagi leida, aga kuna tegemist on ametliku kodukaga, peaks sealt ikka saama seda programmi tõmmata...
Täisversiooni koha pealt on mul öelda seda, et reeglina on see tasuline ja see tuleb kas tootjalt tellida või minna kuskile mujale ja osta. On ka muid teid selle omandamiseks, aga need on enamus ebaseduslikud.
See öeldud, saan sulle soovitada vaid otsifraasi imagemixer full download või failivahetusprogramme nagu Kazaa.
Comment
-
Originally posted by Lypsik+Jun 6 2004, 13:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Lypsik @ Jun 6 2004, 13:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by juhanvip@Jun 6 2004, 12:37
<!--QuoteBegin-Eggy@Jun 5 2004, 22:08
sellest googlest pole eriti kasu sest see sait kuhu ta viskab on ainult update ja sellest pole kasu.....oleks vaja saiti või kohta kust saaks selle alla ehk downladida oma arvutisse ja kui võimalik siis täisversioon
Täisversiooni koha pealt on mul öelda seda, et reeglina on see tasuline ja see tuleb kas tootjalt tellida või minna kuskile mujale ja osta. On ka muid teid selle omandamiseks, aga need on enamus ebaseduslikud.
See öeldud, saan sulle soovitada vaid otsifraasi imagemixer full download või failivahetusprogramme nagu Kazaa. [/b][/quote]
See on SONY DCR-TRV130E digivideokaamera......ja neid pilte mis tehtud tahaks arvutisse saada.......
Comment
-
Kuidas tirida DV kaamerast video arvutisse nii, et ei tekiks antud pildil nähtavat viga
see joonelisus tekib juba video capture-misel.
Masin on.
P IV 2,4 GHz
256/333
64 Mb video
40 Gb/7200 ata hdd
programm ulead videostudio 7.0
ja kaamera panasonic NV-DS 60Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..
Comment
-
See pole mingi viga, vaid kaader "interlaced" videost. Mis on intelaced, on pikk jutt, kui viitsid loe siit http://www.100fps.com
Ava see pilt mingi pildieditoriga ja kui see võimaldab, siis lisa "deinterlace"...videokaadris on korraga kaks erineval ajahetkel võetud poolkaadrit...deinterlace nihutab need poolkaadrite read omavahel paika.
Uleadis peaks ka see võimalik olema. Kui võtad videot väiksema kui 352x288 resolutsiooniga, siis selliseid triipe ei tule.
Comment
Comment