Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

programmi nime vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

programmi nime vaja

Abi vajan selle programmi nime kohta ja ka õpetust kuidas saata S-Video kaudu TV-sse filmi ja monitoriga samas saaks netis kolada.

Soovitati proovida ati kodukalt tirida vastav programm aga milline ei osatud rääkida

Kaart on ATI rage fury pro/Xpert 2000 pro
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Ega äkki selle koduka linki ei juhtu olevat?

Comment

mis os sul on?

Comment

Ma ise oma geforce 4'ga sain sellise süsteemi tööle lihtsalt draiverit näppides.

Comment

Kasutan Win XP pro-d

Proovin hetkel ATI hydravision programmi.
          Sellel on see monitoride valik täitsa olemas aga toimib ühes monitoris.
          Vaja oleks nii, et monitor 1 on monitor ise ja oma setingutega(85-100Hz)
          ja monitor 2 oleks TV s-video(TV on panasonic 100 Hz) ja oma setingutega.

S.t. kui paneks filmi käima siis ta võiks ilma setinguid muutmata tv-sse minna ise.

Praeq pean tv-st vaatamiseks läbima pika tee ja siis jääb ka monitor nõmedalt võbelema ja pilt muutub väiksemaks ka veel.

Praeq valin tegumisibalt monitor 1 ja 2 vahel siis muutub ainult taustapilt, mille olen saanud ennem kuidagi muudetud.

Comment

mina ise ajan küll läbi XP'ga kaasas olnud mitme monitori võimalusega, laiendad töölaua. lohistad filmi TV peale ja fullscreen. samal ajal annab väga edukalt muude asjadega tegeleda. hydravisionit proovisin aga ei meeldinud.

Comment

Kuda Xp -ga see käib kuda selle valikuni jõuan

Kas sul lubab siis tv-st filmi vaadata nii, et monitor ei muutu

Comment

display properties, settings. hallis aknas peaks olema kaks kast mis kujutavad desktopi piirkondi. valid kasti millele on kirjutaud nr 2 . all servas peaks avanema valik Extend my windows desktop onto this monitor. märgid valiku vajutad apply. ja tv peaks näitama su desktopi pilti, nüüd saad lohistada soovitud aknad selle peale.

Comment

Mul sellist valikut ei tule.
                  On võimalik valida kas monitor ja/või Tv
                  ja sinna saan kuvada sama pildi mis monitoriski

Ehk ma selle kaardiga ei saagi.

Comment

minuarvates peaks saama. sobra natuke advanched setting'ute all ringi vaata msi seal korda annab saata.. mul viimane kogemus rage seeriaga suht ammune.

Comment

Selle kaardiga pole see ilmselt võimalik. Täiesti sõltumatult kahte asja (siis monitori ja TV-d) saab vaadata ATI Radeoniga alates 8500 seeriast, kus kaardi peal lisaks teine RAMDAC kiip. Ka vanemate kaartidega see kuidagimoodi õnnestub kui eriti "graafikanõudlikke" programme ei kasuta...aga Rage Fury on selleks liiga vana. Kui uusim draiver peal ja ikka ei toimi, siis graafikaprose lihtsalt ei luba seda.

Comment

Working...
                      X