Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem mp3e laadimisega..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem mp3e laadimisega..

Kui laen nt Kazaa või Imeshiga lugusid siis tulevad need enamasti sellised : lugu ja ma ei mõista miks ? Kui olen kuskilt datast või muud moodi lood saand on kõik korras, ma ei saa aru mis sellise jama teeb Palun aidake...

minumeelest seda jama nimetatakse tränsiks :P

äkist seletad lähemalt et milles probleem on. vale asi õige nimega ?

Comment

Kazaast tuleb väga palju kas vale nimega lugusid või siis selliseid mis 10sekundit mängivad ja siis tuleb ainult mingit vilinat ja muud sellist.....piraatluse ilud ja võlud.
      Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Originally posted by Ali_Qiller@Jun 16 2004, 23:43
        minumeelest seda jama nimetatakse tränsiks :P
        seda küll

mm se on jah teadatuntud viga sealt kazaast tõmmates, suht paljud laulud juba nii ära sokitud. point oli vist seda kazaad nagu välja lülitada vms. jälgime pidi vist bandwidthi, kvaliteeti, mm ja midagi veel, et kui bandwidht näiteks mingi utoopiliselt megasuur jne. ise murdsin ka kõavasti pead et kas on arvutlil midagi viga või mis. kunagi oli estmsni kodukal üleval ka mingi õpetus kuidas tõmmata kazaast laule, aaeitea, se estmsn on vist kinni nüd

Comment

Ma ei mõista miks häirida inimesi, ega see piraatlust ei peata ju, soulseek laeb ilusti ikkagi :lol: Ja ma oleks huvitatud sellest laadimis õpetusest B)

Comment

OT:Mis selle otsitava laulu nimi on? :P
            Haiducci - Dragostea Din Tei (Original Mix)?

Comment

Probleem võib olla selles, et kazzzzaaaaa üritab sama faili n kohast korraga sikutada . Seetõttu fail ei tule kohale Su arvutisse mitte järjest vaid jupikaupa. Samuti alustab kazaaaaa nende juppide tõmbamist suvalisest baidist failis.
              Pakun, et asi on Sul lihtsalt poolikult sikutatud fail.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma ka üritasin neid eurolugusi tõmmata ja mingi 15 lugu sain vist niimoodi ära tõmmata, et ükski polnud loo moodi :lol: See on see kazaa...teinekord siis nagu tõmbasin ühte mängu, pakkisin lahti ja oli hoopis teine mäng, peale installi hoopis kolmas

Comment

"Downloads are like a box of chocolates. When you unzip them, you never know what you're gonna get. "

-- Forrest Gump --
                  Head susserdamist !

Comment

See jama on pika peale süvenenud, eelmisest aastast vist hakkas pihta.. Nüüd on asi niikaugele jõudnud, et pole eriti oluline mis lugu laadida, kui tuleb rohkem kasutajaid siis on enamik sellised. Need kes seda lugu mõnitasid siis nimi oli teil õige ja see oli lihtsalt võetud poweri top 10 esimene lugu. Ja fail tegelt pole selline, tegin lühema ülevaate, loopisin seda kiiremini lõpupoole kui keegi seda ka märkas...

Aga küsimus on ikkagi selline, et mis rohtu selle vastu võtta ? Kas hakkata kasutama nt: Soulseeki ?

Ma mainiks ka, et muusikavideod on kõik normaalsed olnud senimaani <_<

Comment

Äkki lähed poodi ja ostad muusikat &#39;
                      Anna loojatele stiimulit muusika loomiseks

Comment

no vaata, nagu ma laen sellist muusikat kohati, mille küsimise peale mind kuskil poes vaadataks sellise näoga: :blink: ja omakasuks on lubatud laadida ka neid vist

Comment

Kasutage jah kazaad ja siis vinguge miks lood nii sit* kvaliteediga on. Alati naeran kui näen selliseid asju Aga muide hea kvaliteediga muusikat saab kuulata originaalplaatide pealt ja neile kellel niipalju krõbisevat ei ole siis vihjeks kaks asja: soulseek ja winmx

Comment

kvaliteet on suht hea sellel, aga lugu ennast pole. Ja mees, ma ei usu, et sa ise tahaks ka kellegilt mingeid plaate tellida, ma nagu ei lae kazaast endale Nexuse lugusid ja ka see lugu oli lihtsalt näide. Peale selle soovitan vaadata ka eelnevat juttu.

Comment

Kui kasutad kazaad , siis proovi selle lite varianti. Teatavasti istutab kazaa endaga mingid pahalased sissevõibolla need rikuvad faile või mingi muu viirus ??(kusjuures soulseek jms teevad seda kah).
                              Minutada saab vist downloadimisel kuskilt optionitest määrata, palju ja mida downloadib.

Martin@kasutab kazaad vaid äärmise vajaduse korral.
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                              X