nüüd lõpeks kuulasin natike rohkem seda mp3'e. olen kuulnud küll seda värki. mul juhtus sarnaseid asju kui kunagistel ammustel aegadel floppyde peal mõned mp3 failid tuli ära vedada niiet martinj rääkis vast tõtt.. ja mis puutub kazaasse siis mina väldin seda ja teisi taolisi. kui vajadus tõesti käes on siis overnet või edonkey,
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Probleem mp3e laadimisega..
Collapse
X
-
No egas midagi, peab kazzaa arvelt ruumi vabastama kettalt ja läheb soulseekiga edasi, sellega pole mingit muret olnud ja täna olen laadind ka sellega, ning otsustasin, et kui ma saan töötava loo kätte mõne minuti või mõne tunniga on see ikkagi parem kui mõnekümne sekundiga laetud mittetöötav lugu. Ja selle kasutamis vajadusega on nii, et ma viimasel ajal kuulan lihtsalt raadiot
Comment
-
ma kysiksin siis ära, ei akka uut teemat tegema
mul selline jama(ikka kazaaga) et panen loo tõmbama, ise lähen juurest ära ja tagasi tulles näitab et "Complete", a siis panen winampi käima ja panex Add-Add file jne, aga seda lugu ple seal
panin siis otsingusse et äkki pani mujale, sittagi ta pani
mai saa pihta mix ta raibe näitab et on complete ja ometigi lugu arvutis ei ole?
minu mõistus on otsas :angry:
ei ole just 2 mb yhendus et uuseti tõmmata <_<
Comment
-
Originally posted by bls@Jun 21 2004, 21:58
ma kysiksin siis ära, ei akka uut teemat tegema
mul selline jama(ikka kazaaga) et panen loo tõmbama, ise lähen juurest ära ja tagasi tulles näitab et "Complete", a siis panen winampi käima ja panex Add-Add file jne, aga seda lugu ple seal
panin siis otsingusse et äkki pani mujale, sittagi ta pani
mai saa pihta mix ta raibe näitab et on complete ja ometigi lugu arvutis ei ole?
minu mõistus on otsas :angry:
ei ole just 2 mb yhendus et uuseti tõmmata <_<
Comment
-
Kunagi ammustel aegadel, kui Audiogalaxy veel eksisteeris, siis tihtipeale selgus kuulama hakates, et soovitud loo asemel oled hoopis mingi megamix'i saanud. :P
Point oli selles, et kui keegi oli mingi suvalisele loole pannud sellise nimetuse, mida sina just parasjagu soovisid(võibolla pidi ka loopikkus olema sama, aga ei mäleta enam täpselt), siis mitmest allikast tõmmates lükiti nii õige kui vale loo segmendid üksteisejärgi.
Comment
Comment