Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

win XP ühendamine win98-ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

win XP ühendamine win98-ga

probleem siis selline. kasutan ise win XP-d. nüüd oleks vaja läptopist tõmmata pilte minu arvutisse. läpakas on win 98. tegemist on isa tööarvutiga, mis kontoris on võrgus. kuna asja eriti ei jaga, siis ei tahtnud midagi sokkima hakata, äkki ei lähe enam pärast kontoris võrku. et kuidas oleks kõige kiirem ja lihtsam võimalus ühekordseks ühenduseks. kui veel midagi teada on vaja siis küsige. tegelikult on selle asjaga kiire kah veits.
    EDIT: minu arvutil siis integreeritud võrgukaart. läpaka oma on sellina kaart, mis sisestatakse küljelt.

Kui tööarvutil on port 888 lahti ,siis ise kasutan kiireks ja operatiivseks ühendamiseks LPT porte ja laplink kaablit, Windows Commanderi või Total Commanderi abil.Ühendus luuakse hetkega ilma mingite seadeteta.
    Net,pc to pc lpt connection.Masin millega töötad on ... ,teine masin server.Pole siin seda asja täpselt ees. Wincommanderi abil saab suhelda LPT pordi kaudu suvalisest Windowsist ka DOSi masinasse kui DOSis käivitada lpt.com fail wincommanderi koduleheküljelt.
    Sellise ühenduse kiirus on küll 80 kbit sekundis ,aga ei mingeid restarte ega dircable idiootlikke seadeid.

Comment

kuna läks ikkagi kiireks ja ei saanud ühendatud, siis pidin ikkagi arvutid kontorisse viima. nüüd igastahes asi tehtud. ja LPT kaablit mul ka kahjuks pole, aga nägin küll seda võimalust.
      võib teema kinni panna.

Comment

Working...
      X