Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

serial pordi pinged

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

serial pordi pinged

Sai tehtud selline asi - http://www.riistvara.ee/index.php?go=opetu...t=&id=39&link=1
    kahes masinas töötab normaalselt aga kolmandas (kõige uuem masin) ei tööta. Ise kahtlustan seda, et tolles kolmandas masinas on serial pordil liiga väiksed pinged. Kas oleks võimalik korraldada kuidagi lisatoide?

On võimalik - DS1820-l on toitejalg ka olemas. Paned selle +5V peale ja korras. Ise arvan, et viga on kusagil mujal, op-süsteemis vms. Niipaljukest pinget peaks jätkuma arvestades väikest voolutarvet.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

opsüsteemist nii palju, et see sai teise masina (kus andur laitmatult töötas) pealt lihtsalt ümberkopeeritud, RH 7.3

Comment

Äkki lihtsalt viitsid testri võtta ja kõigilt klemmidelt mõlemal masinal pinged üles võtta, siis võiks juba täpsemalt analüüsida.

Comment

Ma loodan et sa ikka installisid RH ja digitemp'i mitte ei kopeerinud!? Digitempi pakett installi ajal vigu ei andnud?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

mnjah, mul oli skeemis natuke vale takisti, 1k5 asemel 1k. Panin õige väärtusega taki asemele ja hakkas kenasti tööle. Huvitav jah, et osades masinates töötas ka vale takiga.

Comment

teett kle, kuda see asi töötab, kas näitab temperatuuri ilusti kraadides ja õigesti we, ma tahaks ise ka teha seda, näen et sul hakkas tööle, peaks ka proovima, .
              raha on piisavalt hetkel niiet palun kasvõi priva mulle
              ettetänades

edit: ja mis on õige soft selle jaoks?? :unsure:

Comment

Working...
              X