Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
kui mul kunagi dial up oli ei mäleta mina ühtegi päeva millal ma oleks 56 k kätte saanud kõige kõrgem oli 47k ja see paariks sekundiks (tõenäoliselt mingi viga oli) õnnelik olin siis kui 5-6 kilo tuli ei tea kas tänapäeval asi muutunud?
Nüüdseks peaks dial-up kasutajaid vähe järgi olema, niiet on võimalik, et natuke kiiremini saab. Kuid eks see kiirus oleneb ka liinide kvaliteedist ja kaugustest...
Minu meelest mitte... Kui õieti mäletan, siis impulsiga ei saanud V.90 protokolliga sidet, mingi madalam protokoll läks alati...
Ja kiirendamisest nii palju, et vahel, aga mitte alati annab MTU ja muude ühenduse parameetritega mängimine päris hästi kiirust juurde
PS! See ei kiiruse kasv ei pruugi otseslt avalduda kiirusetestides, vaid tuleb just välja netis surfates jne.
Progresid, millega asja sättida oli palju, aga hetkel ei mäleta ühtki peale Internet Tweak'i Magellass Software'lt. Kahjuks see küll tasuline ja suht väikese proovimisajaga. Hoiatus: Mul kunagi kadus netiühendus peale selle progre uninstalli! :P
Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment