Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kuidas saab mp3 tavalise cd

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuidas saab mp3 tavalise cd

kas on võimalik mp3 lugudest teha tavalises cd mängijas töötav plaat?

Võtad lahti CD kirjutamise programmi (nt Nero) ja võtad sealt valikutest Audio CD.
    Edasi lisad oma mp3 failid lugudeks ja vaatad, et nad ära mahuvad ning siis "Next ->".
    Järgmisena Nero konverteerib mp3 lood vastavasse formaati, mis plaadile lähevad (wav vist alguses) ja siis saad ära kirjutada.

Teiste kirjutamisprogrammidega peaks üsna sarnane olema see käik...

Comment

ma tegin ka neroga (originaaliga) mp3 plaadi aga miks tulevad lugude nimetuste asemele track 1, track 2 jne.
      kas ei ole võimalik siis nii teha et tuleks ikka laulude nimetused sinna. või vist audioplaatidel oligi nii

Comment

Audioplaatidel näitabki Track1, Track2, ...
        Kui kasutad kuulamiseks mingit programmi, nt Winamp, siis ta kontrollib netist CDDB -st järgi lugude nimed. Kuid seda ainult albumitega, mitte isetehtud lugudekogudega.

MP3-CD peal säilivad lugude nimed ja ID3 tagid, sest mp3 cd on tavaline cd, kus on lihtsalt mp3 failid peal... Siiski enamus cd-pleierid, mis ka mp3 cd -sid toetavad, ei suuda lugude nimesid näidata. Selline on ka minu pleier... <_<
        Ilmselt kallimad aparaadid suudavad ka seda infot kuvada, sest minu kasutuses oli vahepeal üks mp3 pleier ja see näitas ilusasti esitajat ja loo nime.

Comment

nu ma kuulan ikka põhiliselt arvutis

Comment

Working...
          X