Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Internet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Internet

Tere
    sai siin naabrimehega internet jagatud . tegemist kodutöö adsl ühendusega . tuleb siis minu arvutisse sisse sealt läbi teisie võrgukaardi naabrimehe juurde hubi mille järel tal omakorda kax arvutit. kuna aga naabrimehel on palju lapsi ja ta maksab ühenduse hinnast väikese osa olex vaja tema kiirust nac piirata. st kui mina internetis olen peax mulle olema tagatud kindel kiirus kui mind aga pole võib naaber saada kõik omale. niisiis kas keegi oskab soovitada mingit proge või midagi muud millega selline asi korda saata? tänud

QOS abx. konfida.

Comment

see mingi linuxiga seoses või sain ma valesti aru

Comment

selle jaux pieab vist olema tõsise it haridusega juba ons mingeid kasutaja sõbralikemaid varjante ka?

Comment

XP's on selline asi seal võrgu seadete all... rohkem ei oska aidata
          üldiselt lihtsam variant oleks kõigile sõnad peale lugeda... mul on jagatud 3 pere peale, 6 arvutit ja kõik saame sõbralikult hakkama
          Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
          www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Kusagilt andmeside foorumist lugesin, et see polegi võimalik. Kui juba modem/ruuter/switch naabri juures, pead leppima sellega, mis antakse. Loogiline oleks ühenduse eest tasumised naabriga läbi arutada.

Comment

See on suht keeruline, kuigi võimalik. Linuxil on selline värk kohe kernelisse sisse ehitatud, tuleb ainult üles konfata. Otsi guuglist märksõna traffic shaping.

Comment

Originally posted by sebastian@Jun 29 2004, 12:55
                Kui juba modem/ruuter/switch naabri juures, pead leppima sellega, mis antakse.
                Modem on ikka minu juures siis tuleb minu arvuti yhte võrkarisse sealt teise võrkari kaudu naabri poole hubi, mis siis jagab tal kahele arvutile kirjutasin ka seda esimeses postis. Seda ´ma olen kuulnud jah et linuxil pidi nac kergem olema. Ps. ise kasutan xp´d

Comment

tänud digital olemas täica selline programm nagu "bandwith controller" kus saabki kiirused paika panna. hästi lihtne kasutada. tömmasin naabrimehe kiirused maha nüid saab ise normaalselt tirida

Comment

Working...
                  X