Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

suure faili tükeldamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

suure faili tükeldamine

probleem on selles, et inimene ootab service manuali. aga see on nii suur, et tervelt saata ei saa. kas on võimalik seda kuidagi tükeldada, et siis tükkhaaval saata?

Paki kokku nt .rar -ideks ja vali, et ühe jupi suurus on 1,5mega või midagi sinna kanti.
    Isegi kui kokkuvõttes pakkimine suurust juurde annab asjale (rar -i puhul vist siiski mitte), siis on vähemalt jupid olemas...

Comment

see nõu ei sobi.puudub igasugune ettekujutus kuidas see käib

Comment

WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats.

ja muideks winraris saab seda va pakkimise võimsust kah vahetada, et kas üldse ei paki või pakib täiega kokku )
        Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

Originally posted by Vocah@Jul 1 2004, 22:15
          www.winrar.com

ja muideks winraris saab seda va pakkimise võimsust kah vahetada, et kas üldse ei paki või pakib täiega kokku )
          Seda saab igas korralikus pakkimisproges teha. Ja veel, et kui fail on juba ise mingi compressioniga, siis rohkem seda kokku ei paki.

Comment

Muidu failide poolitamiseks on vastavad programmid olemas ka, aga ma ei usu, et see eriti lihtsam variant on, kui rar -ga pakkides juppideks tegemine...

Comment

aga kas ei saaks kuidagi osa arv lehti eraldi kausta tõsta?

Comment

Mis formaadis see manual on?

Comment

avaneb adobe readeriga

Comment

Eks ta siis mingi .pdf ole...
                    Siinkohal ei oska ma rohkem aidata.
                    Mul endalgi on üks manual, mis koosneb viiest lehest, aga iga leht on eraldi failis ja ma tahaks teda üheks kokku teha. Programmi nime ma aga enam ei mäleta, millega neid pdf teha sai.

Comment

aitähh abi eest, eks peab siis eesti postiga arvestama.

Comment

winzipiga saadad faili zipile Avaneb dialoogiaken kus ütled NEW ja valid salvestamise kohaks floppy. siis lubatakse teha "disk spanning" mis tähendabki et salvestatakse floppy mahu suurused eraldi failid.
                        Kui sul on vana hea "arj.exe", teeb arj -a -v1440 nimi... kus v võtme järgi olev number näitab tekitatavate faili(de) mahtu. Help: arj -h. Saab teha ka ise lahti pakkiv arhiivi et kasutajal poleks arj.exe't vaja. Zip'iga saab sama triki teha.
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by kreeklane@Jul 1 2004, 23:05
                          probleem on selles, et inimene ootab service manuali. aga see on nii suur, et tervelt saata ei saa. kas on võimalik seda kuidagi tükeldada, et siis tükkhaaval saata?
                          Tükelda sellega JSplit, teeb tükid nagu tahad. Saadad ära ja kokkupanekuks pole mingit proget vaja, käivitad lihtsalt tükeldamisega tekkinud bat faili.

Comment

JSplit tükeldas faili tõesti kenasti ära,aga tekis uus probleem-tükid ei avane enam.proovisin adobe readerit,ette tuli kiri "there was an error opening this document.the file is damaged and could not be repaired"
                            mis ma valesti tegin, või tegemata jätsin?

Comment

sain vist asjast aru.

Comment

Working...
                              X