Mul on selline probleem, et internet explorer ei ava everyday.com-i. Kui ma toksin aadressi sisse siis avaneb ainult ülemine osa, kus on reklaam ja everyday-ga riba, ülejäänud leheküljed töötavad hästi. Seni olen niimoodi lahti saanud et mingil õigel momendil vajutan stoppi ja parooli ja kasutajanime koht tuleb lahti, samamoodi stopp-i pean vajutama siis ka kui ta sisse logib, aga edasi töötab kõik nii nagu peab. Arvuti töökeskkonnaks on windows 98 ja internet explorer, täpsemalt ei tea.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
everyday.com ei avane
Collapse
X
-
Tulemüür ei puutu vast asjasse - kui see blokeeriks port80 liikluse, siis sa ei saaks üldse netis liikuda... Vaevalt et tulemüüri admin (kui sul selline peaks olema) on keeranud JUST everyday'sse käimise kinni, tundub jabur. See everyday värk ei ole ainult teil, mul tööl samamoodi inimesed kurdavad ja probleem on everyday poolne. Mulle jäi igatahes suure koormuse all lehe lõpp tulemata ja seetõttu kuna html tabel lõppu ei saanud, ei kuvatud ka seda mis tuli. Viimati oli üldse everyday ka muude brauserite vaenulik ja õiendati kui seda operaga tarbida. Seega lahendused maili lugemiseks:
1) Mine mail.ee kaudu, seal on asi märksa kiirem ja vähem ummistunud, samuti ei sega igasugu graafiline värk mailide lugemist niivõrd.
2) Kasuta mingit mailiklienti, ntx eudora või opera. Mõningate ettevaatusabinõudega võid ka outlooki kasutada, siis ole veendunud, et sul on viimased windowsupdate paigad tõmmatud ja et sa seda lehte iga nädal uuesti kontrollid, muidu võid oma arvutist ilma jääda
Comment
-
proovi selliseid aadresse
This website is for sale! everyday.ee is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, everyday.ee has it all. We hope you find what you are searching for!
ja www.ee.everyday.com
Kui toksid sisse www.everyday.com siis miski asi kuskil severis otsustab, mis riigi sisu näidata.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Jup... Saksamaal olles võttis esimese hetkega küll suht sõnatuks kui www.everyday.com andis saksakeelse lehe ja eesti paroolid ei funkanud... Algul kasutasin siis mail.ee'd ja pärast tuli mõte ee.everyday.com proovida, mis siis ka toimis
Siiski probleem ei ole hetkel mitte selles vaid hoopis selline, et everyday eesti server on päeva ajal kohati suht panges.
Comment
-
Originally posted by armand19@Jul 2 2004, 16:42
Mul on selline probleem, et internet explorer ei ava everyday.com-i. ...
Comment
Comment