Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ScanMagic 1200 ED Plus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ScanMagic 1200 ED Plus

Selline aparaat, nüüd küll ühe teise firmamärgi all.
    Probleem on selline, et klaasil on mõrad sees (juhtub :P) ja ma tahaks sinna uut klaasi.
    Kas on skänneritel mingi spetsklaas või midagi ja mida ma sel juhul klaasitöökojast küsima peaks?

Mingi spetsklaas ei peaks olema, oluline on vast klaasi paksus, et uus klaas mehaanikale ette ei jääks. Muidugi uue klaasi sinna alla kleepimine võib ka olla paras ahistamine, mul on tulnud ette parandada mõnda skännerit, millel liim ei hoia klaasi kinni ja klaas kukub sisse...

Comment

Ma ei ole seda kunagi lahti võtnud, loodame, et see on sinna kinnitatud kuidagi muudmoodi, sest liimima ma küll ei tahaks hakata...

Comment

Niipalju kui mina neid lahti võtnud olen, on kõik olnud mingi eriti õhukese kahepoolse-teibi-moodi-asjaga kinnitatud. Sel ühel oli selline eriti kleepuv ja ligane värk, mida oli eriti halb puhastada ja seetõttu sai lihtsalt nurkadest asi kinni kruvitud piisavalt õhukesest plekist kinnitusega ja jäi kinni...
        Igatahes siit moraal... Inimesed, ärge hoidke oma skännerit laualambi all... Lihtsalt hõõglambi soojus sulatab klaasi liimi vedelaks ja klaas kukub sisse. Vähemalt selle ühega oli nii tehtud...

Comment

Working...
        X