Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

avi faili parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

avi faili parandamine

Kiire otsingu tulemusel sellist teemat ei leidnud, sorry kui juba olemas. Niisiis on üks avi fail, mille mängimisel esineb iga 1-2 minuti tagant viga, mille tulemusel jääb pilt kinni ja player suletakse. Olen proovinud Video Fixer'it (tasuline programm&#33 ja mingit AVI File Fix Tool'i, mitte kummastki programmist pole abi. Kuna tegu pole mingi filmiga, mida võib iga kell uuesti tõmmata oleks väga tähtis selle korda tegemine.
    ...

AVI parandamine on paras peavalu, kui tegemist tugevalt kompresseeritud, näit. DivX koodekiga. Asi selles, et videos on üks "keyframe" iga u. 10sek. tagant ja nende vaheline osa on nn. tuletis eelnevast keyframest. Tihti ongi ainus võimalus see 10sek. vahelt ära kustutada...näiteks VirtualDub'ga. Igasugused "fixerid" üritavadki lihtsalt kaadreid niipalju parandada, et pleier neist üle sõidaks, või siis lihtsalt kustutavad kaadreid.
    Ava fail VirtualDubiga ja vaata palju nässus on. Võibolla saad VirDub'ga teha direct stream copy...koodekid ja kompressioon jäävad samaks, aga see koopia võib hoopis parem (või lausa korras&#33 olla kui originaal.

Comment

kahjuks pole ka sellest abi, või ma ei oska seda kasutada. Faili avamisel annab teate:
      Error decompressing video frame 0: An unknown error occurres (may be corrupt data). (Error code -100)

Edasi ei saa midagi teha, paneb prorgammi kinni ja tahab mingit raportit saata.

Versioon: 1.5.10 Võibolla on see juba vana?
      ...

Comment

Versioon on OK...see üks uuemaid. Paar võimalust proovimiseks...
        1. Downloadi DivFix...see lihtne .exe fail, ei vaja installeerimist. Kui see suudab faili avada, siis "rebuild index".
        2. VirtualDubi "open" menüüs on "ask for extended options after this dialog"...sealt "re-derive keyframe flags"...kui õnnestub läheb mõni aeg ja fail lahti.
        3. Proovi avada TMPGEnc progega.
        Võid katsetada ka VirDubi originaalversiooni näit. 1.4.13 (1.5.10 on MOD variant)...
        Raskem variant on juba HexEditoriga lõigata esimesed 10 sekki, aga kui filmis katkestused pidevalt, siis sellest pole kasu.

Comment

Kui DivFix ei aita,siis proovi veel AVIFixed.Olen sellega mõne filmi korda saanud,kui DivFix-ist pole jätkunud.
          AviFixed
          Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
          Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Working...
          X