olid siin äikseilmad, tõmbasin küll kõik seadmed võrkudest välja, aga vist jäin natuke hiljaks. modem küll töötab, tuled põlevad, ainult 100M LAN tuli ei põle, ka arvuti ütleb et LAN kaabel pole ühendatud, kuigi tegelikult on korras. tegemist on selle Nokia modemiga, mis on atlas adsl stardikomplektis, mudelit kahjuks praegu meeles pole. siin tuttavatel on enne ka see äiksega katki läind, nad on uued ostnud. et kas seda on mõtet parandada? kas saab üldse parandada? tänud ette. nagu mõista, siis ma vist väga tihti nüüd netti ei saa.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
modem vist peetis, pärast äikest
Collapse
X
-
vat proovisin resetti teha küll. vajutasin seda nuppu, ei juhtunud midagi. hoidsin nuppu tüki aega all, ikka ei juhtunud midagi. a kas sellest modemist on siis töölooma loota? nagu ma mainisin siis muidu funktsioneerib, tuled põlevad, aga just see tuli ei põle mis näitab LAN kaabli olemasolu. ja mingi pinin on ka sees.
A kui nüüd peaksin uue modemi ostma, siis millist valida? Et see peab olema see ADSL modem siis jah?
Comment
-
et siis ikkagi on võimalik et modem on katki, kuigi enamus tulesi põleb. sain nüüd uue võrgukaardi ka, aga tundub et ikka sama jama. kui arvate et peaks uue ostma, siis võiks nagu midagi soovitada, sest oleks ikkagi vaja võimalikult soodsalt. vaatasin natuke hinnavaatluses ka ringi, aga jäi natuke selgusetuks asi. et kas siis alla 600 kr pole seda adsl modemit saada? tänud abi eest.
Comment
-
Hindadest ei oska öelda kuid just niiviisi modemid lendavadki... Kui tahad teda äikese eest kaitsta, tõmba kindlasti ka liini pistik välja, toitest ainuüxi pole kasu.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
see mis ma soovitan ei ole just ilus aga ikkagi, otsi möni söber kes rendib Elionilt sellist modemit ja vaheta ära.
ise kasutan miskit Planeti 3000 modemruuterit ja suht rahul,seda saab nii LANi kui USBi yhendada.
tasuks ka telefoniliinile ylepingekaitsmed soetada, ehkki arvan et antud juhul pöhjus elektri- ja telefoniliini vahelises ylepinge läbilöögis.
Comment
-
endale pole veel uut modemit soetanud, proovisin teise samasugusega ja tuli välja et integreeritud võrgukaart on vist läbi. uue võrgukaardiga toimib kõik kenasti, int. võrhukaart aga ütleb ikkagi, et kaabel pole ühendatud. vaatan seda modemi asja nüüd edasi.
EDIT: Võrdlen praegu neid C-Neti modemeid. Ehk siis seda ja seda. et kas välisel/sisemisel modemil on mingeid eeliseid?
Comment
-
Originally posted by raivo@Jul 12 2004, 14:33
see mis ma soovitan ei ole just ilus aga ikkagi, otsi möni söber kes rendib Elionilt sellist modemit ja vaheta ära.
ise kasutan miskit Planeti 3000 modemruuterit ja suht rahul,seda saab nii LANi kui USBi yhendada.
tasuks ka telefoniliinile ylepingekaitsmed soetada, ehkki arvan et antud juhul pöhjus elektri- ja telefoniliini vahelises ylepinge läbilöögis.
vahetataval modemil muuta...karta on et sellise soovitusega võib inimene paksu pahanduse sisse sattuda
Comment
-
Äkki sa oskad ka öelda mismoodi saab modemi seerianummert ja mac nummert
vahetataval modemil muuta...karta on et sellise soovitusega võib inimene paksu pahanduse sisse sattuda
Aga kas sellel pole siis vahet, kas ma ostan sisemise v välimise modemi?
Kas saaks seda resetti asja natuke selgitada? jäi nats segaseks.
Comment
-
hoian käes praegu seda nokia adsl modemit..ee jah kõik neli tuld põlevad..mul see modem 100x igalt poolt maha kukkund, küll olen sinna cocacolat küll teed peale valand, kass on siin peal magand ja vihm on sellele peale sadand + olen sellega igast katseid teind - lahti kruvind LEDe laenand, voolu last igalpoole...mai saa aru minumeelest suht vastupidav tükk ju...kuidas siis staatiline elekter nii võib teha? :blink:<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
Comment