mis peax olema vähemalt arvutix et asi toimix ?? seal native instruments kodukal näitab et on vaja 500mhz prose ja 128 mälu ??? koolis jooxis väga ilusti 400 epal ja 32 mb sdram mäluga ja win 2k peal ?? mis te arvate asjast ??
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
traktoriga mp3 jooxutamisex minimum nõuded ??
Collapse
X
-
Originally posted by rnx@Jul 8 2004, 17:48
Hmm... Pentium klassi masin 16 Mb mäluga ning korraliku soundiga ajab asja täiesti ära. 486 on ka võimalik kuulata, kui kvaliteeti vähendada ning natuke trikitada.
Täpselt jätkus...
samas dosamp võttis jõnksutama
Martin@oli 90ndate lõpus selline elukas.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Traktor DJ Studio - WTF???
Rääkinud kohe, et mingit kindlat proget jooksutada vaja on, muidu ei saa aru mis selle traktori all mõeldud on... Enamasti antakse nii minimaalsed, kui ka soovituslikud nõuded riistvarale. Ja kõige kindlam on konkreetses masinas järgi proovida, kuna olen küllalt näinud konfiguratsioone, mis jäävad tootja poolt sooovitatule tunduvalt alla, kuid ühtse süsteemina toimib ideaalselt. Ja opsüsteemiks soovitaks tõesti win2k, kui soft väga kapriisne pole ja talle miskipärast 2000 kernel just ei sobi (päris palju selliseid juhuseid olnud), kuna win2k märgatavalt vähem resursse nõudev asiVarsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
-
mul enda omal läheb kyll tööle sest mul 733mhz ja 128 sdram arvutil aga point selles et oman sellist asja !! ja tahan osta traktoriga muusika laskmisex osta spetsiaalselt ainult selle jaox mingi odava läppari mida hea lihtne pidudele kaasa vedada..kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
Osta mingi pentium MMX või veel parem II klassi läppar (näiteks IBM 600), lao sisse Linux ja XMMS, tõmba xmms.orgist miksimiseks plugin ja viska see purjus peaga muulast alla tiritud traktor kus see ja teine. Väga hea ja stabiilne süsteem, kunagi sai proovitud, kuna klassikaline crossfade efekt tüütas äraVarsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
Comment