Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleem arvuti ühendamisel tvgaa.. lahendatud!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleem arvuti ühendamisel tvgaa.. lahendatud!

Ei tea, kas see just õige koht sellele teemale... aga, mis siis ikka.
    Mure selline.
    Ostsin siis oma uue teleka (TCL EC2175)... ja hunniku juhtmeid.
    Juthmeteks siis tavalised 2maleRCA+2maleRCA...
    Telekal on 2 sisendi võimalust (in1 ja in2, mõlemil S-video ja audio L ja R) ja 1 väljund (S-video ja Audio L ja R).
    Videokaardil on tv-in ja out olemas.. Tv.out on yx RCA emane pesa ja mingi muu pesa veel.. mille nimetust ei oska öelda.
    Kui panen arvuti setingutest TV peale... ja TV siis yhe in võimalustest..
    läheb pilt ainult mustaks( muidu on tavaline sinine pilt) ja muud midaig. :S
    milles asi. :S.. oled proovinud igasugu dreiveriega (ahjaa kaardiks on GeForce2 ti 64ddr, MSI oma) ja kõikide TV formatitega (kuigi peaks olema B/PAL).. aga mitte midagi..
    milles asi??.. kas mul telekas ei toeta seda? või on äkk iasi juhtmes??.. e isobi talle tavaline rca pistikuga nö. audiokaabel?
    kui keegi oskab midaig öelda.. siis ma võin nendest asjadest pilte ka teha.
    oleks hästi tänulik!

Audiokaabel sobib ka video jaoks ja selle poolest peaks pilt ette tulema, kui kaabel ise korras on.
    Teleka "toetuses" pole ka küsimus, kui videosisend sel olemas.
    Kui võimalik pane teleka videosisendisse näiteks videokaamera...ühesõnaga mingi videosignaal...sellest võib järeldada, kas sisend ikka õige ja korras.
    Kui võimalik, riputa üles mingi pilt, et näeks missugune näeb välja Display Properties/Advanced (GeForce'ga pole lihtsalt kokku puutunud)...kui leiad sealt väljendi "clone mode", siis proovi seda.
    Esialgu ei oska muud öelda...

Comment

nu.. mõned pildid sellest.. millegi pärast ma ei saa seda clone või multy display panna:S.. ma ei , kas mu videokaart ei toeta seda?? või tõesti migni muu jama.
      siin siis yx pilt propertis1
      ja veel yx propertis2
      kui vaja siis teen pildi ka telekal olevatest sisenditest ja videokaardi sisenditest...

Comment

ee.. siin veel veidi pilte .. telekal siis sisendid.. In2
        in1
        suht udune videokaardi pilt. :P..
        ja siis juhe..
        juhe töötab ilusti, sest katsetasin seda kõlaritega.. lasi ilusti signaali läbi..
        äkk ion mul Tv-out peeti läinud?? .

Comment

Mõne teise telekaga pole proovida? Kui clone ja multidisplayd ei saa panna ja erinevaid draivereid proovitud, siis vist kaart ei toeta...tont seda teab. Kui video out olemas kaardil, siis peaks välja ikka tulema...On see kunagi üldse töötanud...äkki tõesti õhtal.

Comment

esimese asjana lase oma videokaardile uuemad driverid peale. need sul kiviajast ju praegu. ja proovi siis. kui detect displays ei tee midagi siis pane linnuke sinna mis selle nupu kohal on ja ära unusta "apply" -t

PS s-video pesa ma su telekal küll kuskil ei näe. rca pesa on composite video

Comment

sry.. tegelikult ma mõtlesingi telekal neid rca pesasid.
              TV-out töötas migni 6 kuud tagasi ilusti aga teise telekaga.. ja Scart otsiku kaudu..
              draiverid on kõik läbi proovitud.. kõige uuematega ei teinud telekas "teist-piltigi". :P
              kahtlane värk igatahes... peaks kellegilt prooviks mõne muu videokaardi laenama...

Comment

vbl saad oma videokaardi täpsemad andmed siia panna siis ehk saax ka miskit abi rohkem pakkuda

Comment

ee.. näiteks mis andmed?? .

Comment

nu vaata mida kaardi pealt leiad. geforse2 ti on veidi vähe et konkreetset isendit leida

Comment

ee.. mure selles, et ei oska öelda muidu andmeid.. algne kaart mis mul öäbi läx peale äikest.. :P.. vahetatati ära uuema vastu..
                      ennem oli ainult tv-oudiga kaart.. nyyd siis tv-in ka. aga mis ma selle kohta veel seal uurida saan??. ja kuidas??
                      karp on ka selle vana kaardi oma..

Comment

seda ma kardangi et kaardi rca pesa võib ka video in olla, ehk siis ainuke tv out vbl on s-video

Comment

kusjuures ma ise ka seda hakkasin täna kahtlustama.. võib-olla peak proovima telekale ka Tv-out sisendisse..
                          aga.. millise programmiga ma saaks seda katsetada?? ... pole selliste asjadega nagu tegelenud. :unsure:

Comment

leidsin selle kaardi MSI kodukalt ka yles. kaart.

Comment

Originally posted by zebra1@Jul 12 2004, 17:26
                              kusjuures ma ise ka seda hakkasin täna kahtlustama.. võib-olla peak proovima telekale ka Tv-out sisendisse..
                              aga.. millise programmiga ma saaks seda katsetada?? ... pole selliste asjadega nagu tegelenud. :unsure:
                              see on sul õieti ehk "in"

Comment

Working...
                              X