Millega me just lõpetasime :P
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvutimuusika
Collapse
X
-
Trummirajad teen FL Studioga, seejärel impordin vastavad WAV-failid CoolEdit Pro-sse (praeguse nimega vist Adobe Audition?). Kitarri salvestamisel on signaaliahel: 2 mikrofoni (dünaamiline ja kondensaatormikrofon) kitarrivõimendi ees => 2 kanaliga mikrofonieelvõim/mikser => SoundBlaster PCI 128 line-input => CoolEdit Pro 2
Helinäiteid võite kuulata http://www.zone.ee/janzav/mp3
Kuna kitarr on minu põhirelv, ei saa ma puhtalt sämplite ühte ritta seadmisega kuidagi hakkama ja vaja läheb multitrack salvestusprogrammi, CoolEdit Pro on selles suhtes ennast tubli tööhobusena tõestanud.
Comment
-
Originally posted by SiimN+Aug 3 2004, 12:33--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SiimN @ Aug 3 2004, 12:33)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ra001@Jul 28 2004, 11:06
ma kasutan kazaad[/b][/quote]
ei tõmba ta midagi, ise kasutan Kazaa Lite K++ 2.4.1 ja ei mingit probleemi B)
Comment
-
a ikkagi emule on kiirem ja kvaliteetsem...
a see aint minu arvamus. Emule ja kazaa/imesh/warez(jne...kõik sama võrk) põhilive vahe tundus minujaoks olevat see et kazaa saab downloadi kiiremini tööle aga emule kui juba tööle saab siis aint kiiremaks läheb + enamus stuff on väga ea kvaliteediga
Loomulikult ei tähenda ülaltoodud tekst midagi.<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
Comment