Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvutimuusika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millega me just lõpetasime :P
    transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

kazaa ei ole illegaalne tarkvara ju

Comment

Tõsi, ise ta ei ole ilegaalne.
        Aga sellega tõmmatakse piraattarkvara.(lisaks veel palju muud)

Kui ma just millestki valesti aru ei saanud.

Transistor
        transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

sellisel juhul on kogu see foorum kuidagi kahtlane, võimendite ja kõlaritega saab mängida piraatmuusikat. autodega saab vedada narkootikume arvutitega saab kopilleerida viiruseid või siis autoriõigustega kaitstud materialiga toimetada

Comment

P2P toimivadki omal vastutusel. Keegi ei saa keelata omavahel file vahetada
            MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Kuulge semud, alustasime ju arvutimuusikaga ja vaadake siis kuhu me nüüd välja jõudsime... :huh:
              Kui püüaks ikka raamides püsida, või mis?

Comment

Trummirajad teen FL Studioga, seejärel impordin vastavad WAV-failid CoolEdit Pro-sse (praeguse nimega vist Adobe Audition?). Kitarri salvestamisel on signaaliahel: 2 mikrofoni (dünaamiline ja kondensaatormikrofon) kitarrivõimendi ees => 2 kanaliga mikrofonieelvõim/mikser => SoundBlaster PCI 128 line-input => CoolEdit Pro 2

Helinäiteid võite kuulata http://www.zone.ee/janzav/mp3

Kuna kitarr on minu põhirelv, ei saa ma puhtalt sämplite ühte ritta seadmisega kuidagi hakkama ja vaja läheb multitrack salvestusprogrammi, CoolEdit Pro on selles suhtes ennast tubli tööhobusena tõestanud.

Comment

Renoise igatahes parim
                  ahh ja Kazaa sakib
                  <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by Hazar@Aug 1 2004, 14:01
                    Renoise igatahes parim
                    ahh ja Kazaa sakib
                    miks?

Comment

E-mule :P

Loomulikult ei tähenda ülaltoodud tekst midagi.

Comment

Originally posted by ra001@Jul 28 2004, 11:06
                        ma kasutan kazaad
                        EI soovita kazaad,arvuti tõmbab ikka kenasti sapyd täis&#33;&#33;

Comment

Originally posted by SiimN+Aug 3 2004, 12:33--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SiimN @ Aug 3 2004, 12:33)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ra001@Jul 28 2004, 11:06
                          ma kasutan kazaad
                          EI soovita kazaad,arvuti tõmbab ikka kenasti sapyd täis&#33;&#33; [/b][/quote]
                          ei tõmba ta midagi, ise kasutan Kazaa Lite K++ 2.4.1 ja ei mingit probleemi B)

Comment

a ikkagi emule on kiirem ja kvaliteetsem...

a see aint minu arvamus. Emule ja kazaa/imesh/warez(jne...kõik sama võrk) põhilive vahe tundus minujaoks olevat see et kazaa saab downloadi kiiremini tööle aga emule kui juba tööle saab siis aint kiiremaks läheb + enamus stuff on väga ea kvaliteediga

Loomulikult ei tähenda ülaltoodud tekst midagi.

Comment

Ei hakanud uut teemat tegema...
                              oleks vaja sellist muusika proget millega saaks teha kitarri jms. metallsema muusika sounde...

ette tänades&#33;

Comment

proovi siis seda FL-Studiot ka, siis ehk leiad ka kidra programmi , aga kasuta googlit.

Comment

Working...
                                X