Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin LCD paneeli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin LCD paneeli

Kas keegi teab, kas ja kus myydakse arvuti taha yhendamiseks m6eldud 7" v6i sinna suurusl2hedusse kuuluvaid v2rvilisi (v2ga hea pildikvaliteediga) LCD paneele. Eriti super oleks, kui oleks puutetundlik.

Originally posted by Blue@Jul 24 2004, 20:30
    Kas keegi teab, kas ja kus myydakse arvuti taha yhendamiseks m6eldud 7" v6i sinna suurusl2hedusse kuuluvaid v2rvilisi (v2ga hea pildikvaliteediga) LCD paneele. Eriti super oleks, kui oleks puutetundlik.
    esimese asjana vaataks mina kassamonitore pakkuvatesse firmadesse. hind on vastav muidugi.

odavaim variant on osta 5" trustmaster-i lcd ekraan playstation 1-le ca 600 krooniga. sellel on paraku rgb sisend, mille vga taha ühendamine nõuab vaheskeemi sünkrode liitmiseks ning videokaardi poolt väljastatav kaadrisagedus peab küllalt täpselt paigas olema, muidu ei sünkroniseeri ära.

http://mpro.no-ip.com/ (kliki menüüst "lcd mod")
    http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=19817
    GSM: 5039624

Comment

see suht nadi kvaliteediga, ma ei aja odavust taga vaid just pildi kvaliteeti, teravust ja küllaltki suurt vaatamisnurka. Peaks ju sobima ka autodesse mõeldud lcd ekraaniga tv-d aga ei tea kas neid võimalik arvutiga ühendada hinnad neil 4k kanti.

Comment

täitsa sobivad, olen proovinud, ma oletan et tahadki autosse panna? Puutetundliku monitori kohta ei oska öelda aga Clarioni oma (7k) töötas väga ilusti, kui proovisin ja puutetundlikuse saavutamiseks võid TouchPad kilet proovida, pole isiklikult katsetan aga tean et on olemas ja tellistav.
        -

Comment

Arrow electronicsist ( Järvevana 9) vöid julgelt kysida, lcd piisavalt kallis tykk,kauplevad ka yhekaupa. pöhiliselt vist Sharpi omasid pakuvad.

Comment

Working...
          X