Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Optilise hiire anomaalia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Optilise hiire anomaalia

Optiline hiir ,,Logitech SBF69,,

Nooleke hüppab suvalisel hetkel enamjaolt vasakusse nurka monitoril
    iga kord peab hiire üles tõstma ja siis liigutama siis nagu ,,ärkab ellu,,

See ,,ära hüppamine,, toimub vahel ka midagi tehes.
    (tean, et ühel veel selline viga uuema komplektiga)

Kas kellegi optiline hiir veel nii teeb?
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Minu rott tegi tempe kui mingi (kassi-)karvatuust sattus sensori aknasse.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Äkki on probleem draiverites või hiirematis. :unsure:

Comment

mul teeb vahel sarnast vigurit. aga seda ei juhtu tihti seega pole viitsinud asjaga tegeleda.

Comment

Minul (Logitech M-SBF69) töötab siiamaani küll hästi..
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Sama nalja teeb ka minu optiline logitech SBF69 :angry: Hiirematis ei saa asi olla, sest kasutusel on optilise hiire matt. Aga mul hüppab hiir just alumisse vasakusse nurka ning mängudes on näha, et hiir "surub" umbes 5 sekundit sinna alumise vasaku suunas ja siis jääb seisma. Sama nalja tegid mul töö juures kõik ühe laseriga hiired, kahe laseriga hiirtel seda jama polnud :unsure:
            Keegi rääkis mingit sellist segast, et hiir resetib ennast, kui tal suunataju kaob
            Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Mul t6mbleb optilise roti kursor aeg-ajalt ekraanil umbes 1cm ulatuses aga hiire matt on ka ysna huvitava ja kohati ylikeeruka mustriga - ehk on optika v6lud

Comment

Mul ka selline probleem, ainult üsna harva.
                Tõmbab ta <s>ka vasakule</s> kuid mitte just tingimata alla või üles nurka vaid kuhu kunagi.
                Edit: Tõmbab suvalisse suunda.

Comment

proovige puhastada seda minimaaset optikat mis seal on, endal oli sama jama, ja viga oli u. ńagu felchil et see pisike aken oli lihtsalt jama täis, siis tõmbles mul täiesti suvalt

Comment

Kunagi oli sama jama kuniks viskasin hiiremati minema, optiline hiir ei salli hästi punast värvust (Hiirematil oli ilus punene lepatriinu )

Comment

Originally posted by Ali_Qiller@Jul 25 2004, 11:39
                      mul teeb vahel sarnast vigurit. aga seda ei juhtu tihti seega pole viitsinud asjaga tegeleda.
                      täpselt sama siin, mul kuus mingi paarkorda aint, lihtsalt hiir kipub üle mati ääre minema siis kargab :P aga väga harva jah

Comment

Mul mingi No Name 5 nupuga hiir ka jamas hiirematil, nüüd töötab K saluuni hinnakirja tagumisel puhtal lehel ja pole probleeme väljaarvatud see, et aeg-ajalt tuleb kulund leht ära rebida ja minema visata B)

Comment

Vaadake oma hiirematti lähedalt, või veelparem suurendusklaasiga. Kui seal pildi trükk võikeste punktikestega, siis ei sobi optilise jaoks. Samas see ainult paneb hüppama sentimeetri võrra, mitte serva välja...

Comment

Originally posted by furious_drawer@Jul 25 2004, 09:18
                            Äkki on probleem draiverites või hiirematis. :unsure:
                            jep mul oli sama jama. win98 ja microsoft intellimouse explorer 4 optical wireless

98 õigeid drivereid ei olnudki siuksele iirele aga mingi vanema driveriga hüppas sama moodi, 5cm kaupa vasakusse nurka. tutika iir oli ja ei old seal mingeid karvu, proovisin 8 erinevat aluspinda ja ikka sttagi

panin win2k peale ja õiged driverid ja toimib nagu vana mees

Comment

hiire all peab olema sile pind näiteks kui sõidad hiirega 2 laua vahelt läbi siis hüppab või kui sõidad kas või nats hiirega üle hiire mati siis hüppab ka

Comment

Working...
                              X