Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Canon LBP-8 III printeril pilt nihkes.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Canon LBP-8 III printeril pilt nihkes.

Kas kellelgi on aimu milles võiks asi olla.
    Kõike nii graafikat kui teksti nihutab osaliselt kas paremale või vasakule nii et kohati on tühja ja kohati topelt pilti, resot maha võttes läheb natike paremaks aga....
    Enne töötas 95-ga normaalselt. XP-ga jamab kuid peaks kõigi eelduste kohaselt toimima.

Sama printer tööl, NT4.0 masina taga. Igatahes läbi Windows NT printides läheb ka XP-st korralikult kohale. Proovid äkki mingit muud draiverit?
    Üks jama oli mul ka sama printeriga - draiveril oli default suurus letter ja siis printi vajutades andis printeril errori "insert letter". Selle sai korda, kui "printing defaults" alt paberi suuruseks A4 panna (olles sisse loginud kohaliku adminnina, domeeni adminnina igatahes ei salvestanud ära, samuti domeeni kasutajana ei salvestanud seda muudatust ära).

Comment

Aitäh innustuse eest, kuid kas oleks nii tore ja seletaks mulle lahti mis driverit ma peaksin proovima ja kuda ma saan ta panna tunnistama Canonit. Kodukal ta ütleb ainult, et XP-l driver kaasas ning alla sealt laadida pole miskit. Siit ongi mul probleem mida ja kuidas. Üks sõber soovitas samamoodi proovida mingit uuemat HP driverit või sarnast aga kuda.

Comment

Working...
      X