Värk selline et kustutasin ära terve kausta lauludega. kaustas oli mingi 200 laulu. tahtsin ühte tühja kausta ära kustutada, aga kogemata jäi teine kaust aktiivseks. probleem selles, et kustutan kohe nii: SHIFT + DELETE. enne pole nagu sellist apsakat sisse tulnud. tahaks abi, sest kõik need paremad laulud olid selles kaustas.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
kas kustutatud kausta saab tagasi?
Collapse
X
-
Originally posted by 8413@Jul 27 2004, 20:22
Vedas, et üks kaust
Mina suutsin ära kustutada 29 Gb Head tümmi
Ja tagasi ei loodagi saada(Format c: valele kettale)
aga kui ei saa tagasi, egas pole midagi parata. pean nad siis uuesti tõmbama. a noh saigi jälle ruumi juurde
Comment
-
ja kuidas sa sellele siis ka reageerisid
Kunagi proovisin üht programmi kui olin partatsioonid eemaldanud siis sai küll üht-teist tagasi aga format c:. Ma arvan, et pole mõtet üritadagi.
Sa võid proovida. see programm vist recovery pro või midagi sellist.Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..
Comment
-
proovisin ühe trialiga, see leidis päris palju kasutut värki üles ka, aga seda kausta ei leidnud. küll aga leidis ühe kausta, mille kustutasin kohe pärast seda. imelik. aga eks see teema tuleb vist maha kanda. ma mõtlesin, et äkki failid säilivad veel mingi aeg pärast kustutamist arvuti salasoppides.
Comment
-
Tegelikult üsna halb komme shift+delete'ga kustutada, kui see harjumuseks muutub. R-Studio nimeline (ja mitmeid teisigi) programm abiks...aga ei tohi taastada samale kettale (ka teisele partitsioonile mitte) vaid teisele kõvale. Mida aeg edasi, seda võimatum on kõike kätte saada, aga kuna mp3 üsna väikesed, siis midagi ikka.
Trial versioonid taastavad ainult väga väikeseid faile...kahjuks.
Comment
-
küll ja küll arvutiasjanduses juttu olnud et isegi formatitud ja uuesti ülekirjutatud kettaruumi on võimalik tagant järgi taastada, a no seda ainult sellest elatuvatel spetsidel
tavakasutajale mingeid tasuta programme ei ole
xp on ju se krdi system recovery tõmmad nii mitu päeva tagasi kui kustutasid ja ta siis taastab selle aegse seisu, system toolsi all oli vist
seda ise kasutand nii viiruste kui muu sta puhul
Comment
-
Värk peaks olema selline et taastada saab siis kui keegi (Aknad) ei ole toda ala üle kirjutanud. Kui midagi kustutad, märgitakse antud faili(de) ala lihtsalt vabaks ja kogu lugu. Otseselt kustutama ei hakata. Kui keegi sinna kirjutada ei taha, saad staffi kätte. Paraku tegelevad aknad kogu aeg vindi saastamisega (pilt ketta tulele...) ja on üsna tõenäoline, eriti arvestades füüsika põhiseadust - Murphy seadust- et just siis oli süsteemil vaja kustutatud alale midagi sodida. Eriti veel siis kui kettal vaba ruumi vähe...
Kipun arvama, et pead (tümpsu?) uuesti tõmbama. Kahjuks- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
CD-le taastamisest pole kuulda olnud, aga kui inff eriti väärtuslik, siis vahest võimalik ka mitu korda üle kirjutatud bitte tagasi tuua, sest HDD kirjutuspea ei jookse kunagi täpselt oma rajal ja nii on ülekirjutatud sektori "servast" võimalik eelmist datat lugeda...aga vist mitte kodusel teel .
Kui mp3-d asusid ketta samal partitsioonil (virtuaalsel kettal) kus Win, siis jah, suht lootusetu midagi taastada...pidevalt käib Winil mingi salvestamine ja mitte "ühes jorus" vaid ikka sinna kuhu juhtub. Juba sellepärast on mõistlik Win-le oma partitsioon jätta ja kõik muu stuff teisele partitsioonile, või hoopis teisele füüsilisele kettale.
Comment
-
Ega ma nende laulude pärast väga ei põe, elu läheb ikkagi edasi. jama et selline apsakas sisse tuli. ma tegin selle teema selle pärast, et olen kohanud et windows mõningaid asju salvestab ise. näiteks arvuti jookseb kokku ja salvestamata wordi document läheb kinni, mõningate failide copisy olen kah kohanud. no ja arvasin, et kuna polnud arvutit vahepeal kinni, pannud, siis äkki on veel kusagil alles. aga see selleks.
võiks selle partatsiooni värgi siis ka kohe ära seletada, sest tõenäoliselt varsti üleinstallimine tulekul.
Comment
-
mul õnnestus kord mõnikümmend filmi (40GB) maha lasta sest AO jäi aeglaseks siis aga hakkasin kahetsema ja üritasin neid tagasi saada aga mats selles et vilmid olid kettal enne AOd ja noh siis pärast defragmenti kribati AO kettatuumale lähemale mis tähendas mu kallite vilmide peale :angry:
aaga noh nüüd mul 10GB ästi kiire ketas winduusi jaoks ja terane ketas kõige muu jaoks<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
Comment