Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kui palju tuleb arvuti helikaardist volte välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kui palju tuleb arvuti helikaardist volte välja

Sooviks teada kui palju peab tulema arvuti helikaardist maksimaalselt volte välja.
    Kas max voldid olenevad ka helikaardi tootajast ja margist ja ka int. helikaardist.
    Minu helikaardiks on int. Realtek AC'97. ja see annab max 1000Hz peal volte välja 0,3-0,4 V(Arvutist kõik volume põhjas) Kas helikaart on kutu?

Aga kuidas heli kuulda on?
    Kui võim ka vahel.
    Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Huvi pärast just proovisin...1000Hz juures kuuldavad moonutused algavad 0,65V peale (siis koormuseks aktiivkõlarid)...maksimaalselt tuli 2,05V (ja muidugi kaasnesid tugevad moonutused, võimalik, et aktiivkõlarite sisendile liiga palju)...Salvestatud 0dB.
      Helikaart Creative Audigy2.

Comment

Minu teada lubavad arvutite helikaardid (erilised kaardid on ehk paremad) lülitada vaid kuni 32 oomist koormust (kõrvaklapid). Madalaoomilisi valjukaid ei tohiks ühendada - moonutab ja/või põletab kaardi lõppastme maha. Ehk siis: tegemist nn. liiniväljundiga mis tuleks kõlaritele sööta vaid läbi võimendi.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul on helikaardiga selline probleem, et ei toida kõrvaklappe'gi piisavalt ära, aga võimendisse kõlbab lasta küll.

Comment

Olen kunagi omanud mingit odavat soundikaarti, millel sai jumperiga valida, kas on liiniväljund või võimendatud väljund kõllide jaoks. Vene 6AC2 kõlarid kärasid otse selle kaardi taga väga hästi
            Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Tavalisele helikaardile kõlareid, mille takistus alla 16 oomi küll ei soovita taha toppida, aga 32 ohm klapid sobivad ikka, kuigi...erilist tümpsu sealt ei saagi tulla...ikkagi liiniväljund Aga mõnikord soundikaardi kivil veidi tugevamad lõputransid ja 0,5...1W täitsa saadaval...rohkemast pole kuulnud.

Comment

Mul olid ka S30 otce helikaardil pärsi tükk aega järel....põhjas küll kuulata ei saanud, ses siis hakkas helikaardi kivi kuumenema, aga helikaarti mul läbi ei õnnestunud kärsatada.

Comment

Working...
                X