Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

linux gentoo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

linux gentoo

endal siis amd athlon ja sooviks tõmmata linux gentoo cd iso faile...aga kohe mitte ei saa aru , millised need õiged failid on , mida tuleb cd'le kirjutada, et installida saaks :unsure: oleks abi eest igati tänulik
    Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Ooda, miks sa Gentood proovida tahad? See nagu algajale poleks just kõige targem valik, proovi pigem Mandrake või Fedorat...
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

http://www.gentoo.org/main/en/mirrors.xml sealt valisin näiteks eesti peegli
      ftp://ftp.linux.ee/pub/gentoo/distfiles/r...04.2/packagecd/

ja sel ongi ju ainult üks ISO fail. Tõmbad alla ja kärsatad näiteks neroga. (Burn iso fail või mis see oligi seal)

Comment

aga kuidas ma seda tööle panen? ´buuiv cd see pole nagu ma aru olen saanud...:P...kas siis äkki mõnest kaustast mingi fail yles otsida h34r:
        Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

Kasulik lugemine on ilmselt gentoo handbook, täpsemalt siis selle 2. peatükk.

Gentoo installiks on vaja buutiv livecd, mis asub nt siin: ftp://ftp.linux.ee/pub/gentoo/distfiles/r.../2004.2/livecd/
          Valida saad minimal ja universali vahel, ilmselt universal on alustuseks parem.
          Eggy viidatud pachagecd kataloogis asuv image on lisapakkide plaat, mis ei peagi buutima, ning millelt saad hiljem pakke juurde installida.

Comment

Pane SuSe 9.0, millel kena KDE kest peal. Pakun et hetkel lihsaimalt käsiteldav OS Linuxi poolt. Üsna sarnane XP-le

Comment

Kui SuSE, siis ikka viimane, ehk siis versioon 9.1

Comment

Originally posted by marie@Jul 31 2004, 16:27
                Kui SuSE, siis ikka viimane, ehk siis versioon 9.1
                Õige küll ja KDEoli vist 3.2 aga eks see igaühe oma valik millise ta sinna paneb, pealegi ühilduks KDE ka Gentoo'ga

Comment

Gentoo installiks on vaja buutiv livecd,
                  Kas LiveCD pole nagu mitte selline elukas, mis üldiselt ei taha installi?? See ju OS on CD tüüpi?? Aga jah olen ise ka näinud Live CD'si mida saab installida kõvale.

Comment

Originally posted by Eggy@Aug 2 2004, 10:02
                    Kas LiveCD pole nagu mitte selline elukas, mis üldiselt ei taha installi??
                    Sõltub distrost, ega LiveCD pole mingi kindlalt defineeritud termin. Gentoo igatahes installeerib ennast justnimelt LiveCD pealt buutides.

Comment

Selge.

Comment

Working...
                      X