Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3k, mis ostaxid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3k, mis ostaxid?

Nooonii

Jutt järgmine:

Käisin eile sõbra sünnal, kinkisin 200 EEK ja pudeli alkohoolset jooki.
    Kuna mina olen sõprade seas tuntud kui arvutifriik siis noh tuli tüüp minu juurde ja rääkis et ta nüüd korjand 3k ja tahab midagi arvutile osta et siis mida mina soovitan.....mina vingerdasin küsimusest välja et noh mõtlen omme räägin..

kuna ma aint progremisega tegelen ja riistvarast mõhkugi ei jaga siis noh...aidake!! :P

ise mõtlesin et ea komplekt oleks talle

AMD Athlon 2400+
    Canyon CN-7V4A
    512MB DDRAM 400MHz

tal praegu mingi celeroni (433mhz) jupats niiet mõtlesin et siuke peaks päris kõva samm edasi olema...
    <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

soovitan sama küsimusega pöörduda www.hinnavaatlus.ee foorumisse seal oskajad vennad oskavad hästi komplekte komplekteerida =)

Comment

Originally posted by Hazar+Aug 2 2004, 21:41--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Hazar &#064; Aug 2 2004, 21:41)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>ise mõtlesin et ea komplekt oleks talle

AMD Athlon 2400+
      Canyon CN-7V4A
      512MB DDRAM 400MHz
      [/b]

amd tahab korralikku lauda alla.
      too canyoni plaat on ilmselt paras õnnetus. konkreetse plaadiga pole mul küll kogemusi, aga teiste canyoni plaatidega on kiiksusi nähtud küll ja küll.

<!--QuoteBegin-Hazar
      @Aug 2 2004, 21:41
      tal praegu mingi celeroni (433mhz) jupats niiet mõtlesin et siuke peaks päris kõva samm edasi olema...[/quote]

oleneb, mida sõber teeb ja kas tal seda proseressurssi vaja on. athlon 2400+ on oluliselt mürarikkam masin.
      kui uusimaid 3d mänge mängib, siis läheb iga megaherts muidugi täie ette, aga veebis surfamiseks-jutukas istumiseks-maili kirjutamiseks poleks isegi mõtet upgradema hakata.
      GSM: 5039624

Comment

Pead kontrollima, kas sõbra toiteplokil on eraldi +12V pistik. Paljud uuemad plaadid vajavad +12V eraldi pistiku kaudu, eriti just inteli toodang.

Comment

üldiselt...lasin tüübil edasi koguda ja siis k salongi ajupesule minna...

aga thx abi eest
          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Working...
          X