Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Avalik kiri "tahanteada"-le (oli: Vemis-e pankrot!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Avalik kiri "tahanteada"-le (oli: Vemis-e pankrot!

Kuulsin, et internetifirma Vemis olevat pankrotis.

Ehk sõber VTL seletab rahvale ausalt ära et miks ülireklaamitud firma pankrotiga lõpetas.
    Olgugi, et helge tulevik säras juba mitu aastat tagasi - nagu terve eestimaa katmine "õhuinternetiga", raamatukogude internetiseerimine..

Ja nüüd siis nii halvasti???

Mismoodi igasugu firmade majandusnäitajad tehnikafoorumi teemade hulka kuuluvad???
    Äkki kirjutad parem mõne ajalehe lugejakirjade rubriiki....
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas kodanik tahanteadal jälle valeinformatsioon? Mina igatahes ei suutnud leida hetkel andmeid Vemise pankrotist :huh:
      Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Üldse jääb mulje, et kod. TahanTeada võiks rohkem Delfi vms. foorumi teenuseid kasutada - seal kirjutatakse kõigest, mida sülg suhu toob...
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vemis pole pankroti läinud vaid ühines EWN-iga. Lõplik ühinemine saab läbi novembris ja Vemise nimi kaob ära ning Kasutusele jääb EWN.

Comment

Originally posted by tahanteada@Aug 4 2004, 10:45
            Kuulsin, et internetifirma Vemis olevat pankrotis.

Ehk sõber VTL seletab rahvale ausalt ära et miks ülireklaamitud firma pankrotiga lõpetas.
            Olgugi, et helge tulevik säras juba mitu aastat tagasi - nagu terve eestimaa katmine "õhuinternetiga", raamatukogude internetiseerimine..

Ja nüüd siis nii halvasti???
            nagu ma tahanteadale juba mitu korda hinnavaatluse foorumis ole öelnud:
            • sõber vtl ei ole vemisega mitte kuidagi seotud.
            • ma tean nimetatud firma tegevusest täpselt nii palju, et vemis ehitas oü valvesilmale allhankena raamatukogude internetiseerimise projekti jaoks mõnes maakonnas internetiühendusi. ülejäänud ühendused tellis valvesilm elionilt.
            • vtl teab eelnevat seetõttu, et
              1.) valmistas allhankena oü valvesilmale spetsiaalselt raamatukogu/aip-i jaoks.
              "custom" linuxi distro/installikettad
              2.) on allhankena laiali vedanud ja paigaldanud ca 80 masinat prangli saarest kuni valga taguste küladeni läti piiri ääres.
            • lisainfot nimetatud raamatukogude internetiseerimise projekti kohta saab lugeda www.konsultant.ee/rmtk

millest üldse see teema: kodanik "tahanteada" on hinnavaatluse foorumis millegipärast korduvalt levitanud alusetuid kuuldusi, nagu projekt oleks läbi kukkunud, asjaosalised pankrotis ja leping riigi poolt lõpetatud.
            ma olen korduvalt vastanud ning selgitanud, milline on tegelik olukord.
            paraku raiub kodanik "tahanteada" ikka oma joru ja üritab oma "õigust" taga ajada ajakirjast tsitaate otsides.
            GSM: 5039624

Comment

ausalt öeldes, mul on kõrini kodanik "tahanteada - teankõike" vaidlemisest, sõdimisest, oponeerimisest, onaneerimisest ja tont teab millest kõigest veel.

privakirjadele sa ei vasta, seega kirjutan avaliku kirja

mul on sulle, "tahanteada" konkreetne ettepanek:
              • kas sa registreerid ennast ja tuled kohale elektroonikahuviliste kokkutulekule, näitad teistele näost näkku ja silmast silma, mis mees sa oled ning sul on võimalus oma väiteid kõigile tõestada;
              • või ma eemaldan sind korduva valeinformatsiooni levitamise pärast foorumi kasutajate nimekirjast.
                (teise nime all registreerimisest ei ole kasu, kuna foorumis on ip-aadressid logitud)
              GSM: 5039624

Comment

Vemis ühineb jah EWN-iga. Pressikat selle kohta võid nt lugeda http://www.vemis.ee/cms/uudised/42
                Põhjuste üle siinkohal ei spekuleeriks, see on rohkem selline õllelaua-jutt

Raamatukogude internetiseerimisest niipalju, et minu laua peal on praegu paber, kus kirjas viimased 10 raamatukogu, kuhu vaja arvuteid viia, kokku oli neid teatavasti 280. Jah, asi võttis kauem kui plaanitud, kuid tehtud ta sai ning läbikukkunuks nimetada ei maksa. Viimased raamatukogud pidid küll kauem ootama, kuid see-eest saavad jällegi paremad arvutid-printerid.

marie, ei ole samuti vemisega seotud

Comment

Originally posted by vtl@Aug 4 2004, 22:14
                  [*] või ma eemaldan sind korduva valeinformatsiooni levitamise pärast foorumi kasutajate nimekirjast.
                  (teise nime all registreerimisest ei ole kasu, kuna foorumis on ip-aadressid logitud)
                  Ära eemalda, las ta haugub! Vahest, kui juhe kokku jookseb mõne koodi kallal närimisest, on üsna lõbus kod. Tahanteada "arvamusi" lugeda... Nagu värske SL-Õ-leht
                  Miks ta nii teeb, on jah, arusaamatu. Inimene ei saa ju nii rumal olla. Või saab siiski?

PS. Äkki tasuks kõik need lood üheks koomiksiks kokku koguda?

Comment

Võiks tekitada selliste meelelahutuslike teemade jaoks uue alafoorumi, kuhu kõik tema laadsed inimesed oma postitused teeks või kuhu neid liigutada.
                    Raiskaks vähem nende inimeste aega, kes siit midagi asjalikku otsivad.

Rohkem sellel teemal : http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=9982

Comment

Working...
                    X