kui ma mikri arvutile taha panen, hakkavad kõrvaklapid undama(surisema ja muud hääled) ja kui ma hiirt liigutan muutub hääl( erinevaid asju arvutis tehes, muutub ka hääl), kuigi mikker on heliatripuutides välja lülitatud. kui puutun monitori ekraani, lõppeb surin üldse.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Müra arvutikõlarites (oli: imelik)
Collapse
X
-
mikri volume ehk liiga palju pandud...
mikker peaks siis punases augus olemaSound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
mul tuleb ka imelik kahin helikaardi väljundist, tegemist on pysikahinaga, kui keeran volyymid pöhja siis on kahin päris kuuldav, enamus muusikaga see ei häiri mind eriti, aga huvitav on see, et värskelt installitud tarkvaraga, ei ole seda kahinat, asi tekib mingi nädala määdudes, olen kaalunud uue helika ostmist(nt audigi2)
Comment
-
Need hiirest tulevad surinad ja kahinad on teada-tuntud asi hiirega. Nimelt hiir ja mikri eeltoide võetakse odavamatel plaatidel samast kohast, niimoodi aga kandub sealtkaudu see solk sisse, kui mikker võtab toidet. Aitaks ainult mikri pistikule eraldi pistikuga ja pesaga vahetüki tegemine, kuhu panna siis väikesed filtrikesed ja ehk ka toitestabilisaator (mikker saab ka hakkama natu madalama pingega).
Comment
-
Aga kui võtta mikri toide +5V pealt üle ahela: +5V -> 1k takisti -> 100uF lüüt maha -> 4,7k takisti -> mikri + otc? Võiks müra maha võtta.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment