Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

riistvara paneb järjekordselt näkku

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

pesad on muidu korras emaplaat on milimeeter haaval üle vaadatud, ma ei teagi mul mõistus jumala otsas...aga noh samas mul siin maja katuse all ei tööta kunagi midagi õieti , samas jälle äkki asi võib olla toitekas kah vist olla, kui toitekas on mingi jama :huh:

Comment

ah a mul oli vist ka sama jama, mul majas imelik vool (vist nac palju) siis panin upsi vahele ja kõik ok...
      <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

mul oli ka samasugune jama et arvuti ise k2ivitus. monteerisin yhelt vanalt arvutilt selle turbo nupu maha ja yhendasin selle kylge atx power ok (rohelise juhtme) ja groundi, ehk siis kui lyliti on sisse lylitud, on toiteka roheline ots m2ttas. ja nii kyll kudagi ise k2ivituda ei saa, halb oli ainult see et siis pidi arvuti kinni ka lylitama :P
        Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
        * Toitelüüdid
        * Kõlari kummilõdvik
        * Elekter
        * Kõrvad
        * Naabri närvid

Comment

Lahenduse puudus on see, et koormad maha emaplaadi vastavale otsale pinget andva ahela. Ta võib aga võib ka mitte seda seedida.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

See ise käivitumine on mul ka ette tulnud, küll mitte enda masinaga. Tookord oli jama selles, et oli lubatud keyboard boot, st mingi klahvivajutuse peale masin ärkas üles. Igatahes selle klaviatuuriga, mis tal taga oli, juhtus seda ka väga tihti ja regulaarselt, teisega mitte. Minu arvamus on, et mõned klaverid saadavad mingeid numlocki või mis iganes signaale pidevalt korduseks üle, mis siis masinat äratama hakkavad. Igatahes peale selle võimaluse keelamist biossis ei ole enam seda jama.

Comment

Aga mis võrgukaardiga tegemist on, eriti juhul kui püsivõrk taga on. Paljude moodsate võrgukaartide (8139 näiteks) probleem on selles, et kuigi arvuti on näiliselt "kinni", saab läbi võrgu seda arvutit "käima vedada". Ja kes IT-maailma uudiseid, eriti turvalisust on jälginud, peaks mäletama, et hiljuti oli üle maailma üsna suur paanika sellesama pärast, et masinaid sai läbi võrgu "käima vedada"&#33;
              Sellisel juhul tuleb nii mõnikordki "Networki" all võrgukaart üles otsida ja seadistuses "õige Wake Up" ära keelata. Kusjuures osadel kaartidel on see ainult siis võimalik kui on õige draiver installitud, windowsi pakutaval "universaaldraiveril" aga see võimalus tihti puudub.
              Näiteks sama masin millega töötan, on Networki all 3 varianti:
              WakeUp on ARP/Ping
              WakeUp on LinkChange
              WakeUp Using APM Mode

Enda poolt viimati kogetu oli 10/100 Realtek-compatible kaart, millel õige draiver puudus ja Win-i omal midagi "välja lülitada" ei saanud. Asi lõppes vanematüübilise 10Megase kasutuselevõtuga. Ning automaatne "sisselülitus" kadus.

Comment

hmm...huvitav
                aga mul puudub ikka lahendus, nüüd jama selline üldse et ei taha pilti ette võtta ei käivitu kohe mitte, pika jamamise peale ja ootamise peale saab käivitada masinat, ma kahtlustan tasapisi toiteka külmjooteid sest vahepeal aitas kui anda üx rusika hoop vasta lauda nii et arvuti korrax hüppab, aga nüüd ei aita miski ainult ootamine <_<

Comment

Working...
                X