Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

led display

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

led display

Ei teadnud millisesse foorumisse panna aga lõpuks panin siia.
    Olen ontsinud infi isegi siit vanadest foorumitest aga ikka ei saa aru midagi neist kivide progremisest jne.

Asi on selline, et tahaks teha järgimist led displayd

http://www4.tpg.com.au/users/talking/5x7%2...ay%20Index.html
    nyyd nagu tahaks teha aga sega kivi oleks programeerida vaja (ise ei oska aga ei oska)
    seal kõik muidu antud ette mida sinna peal progreda...

ma ei tea kas tasub õppida see või on raske...
    ja palju lähex maksma kui kellegil lasta taeha???

mis linnas asud muidu? ehk saab aidata

Comment

Muidu elan valgas aga kui lallix läheks selline värk...

Comment

Minu põnev PIC ajastu algas kunagi just sellest 5X7 projektist.Antud leheküljel on olemas kõik,mis alguseks vajalik-programmaator, puust ja punaseks skeemid-seletused.Olin PIC- ides tol ajal täielik null,aga ilmselt aitas natuke elektrooniku taust,et detailid ära tunda ja skeemid kuidagi kokku joota.Kuna failid on iga ülesande jaoks olemas,siis mingit programmeerimisoskust vaja ei ole.Programmator kasutab jadapordist võetavat signaali ja kordistab selle 12 voldi peale,et avada PIC-i programmeerimiseks.See oli projekti ainuke nõrk koht,sest kohati oli sellest pingest vähe.Projekti hind ei ole just väga madal.Arvan,et ehk 500 krooni sisse mahub.(16f84 juba 150 krooni).Igatahes edu Sulle ja just paras projekt ,millest alustada.

Comment

hinnaga ehk yle pingutatud, kui tahad vöin pic-i , 35 punast ledi ja 4MHz resonaatori ytleme 100 eeku eest mönikord Valka kaasa vötta( käin paari nädala tagant). 4017 mu prygihunnikus ei vedele. vöi on see vene 561ie8 analoog? kui jah siis leiab. kui huvi ,siis kirjuta privasse.

Comment

K561IE8 on jah 4017 analoog, kasuta julgelt

Comment

Working...
            X