Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Ei saa PIC 12c508a programmeriga...
Collapse
X
-
Jah, see progeja on mõeldud mitut tüüpi PICide jaoks. kõik 8-koivased picid käivad pesa ülemisse poolde, alla lähevad E2PROM mälud. Päris kaval võte - nii annab hulga pesasid kokku hoida. RBxx tähised käivad ilmselt 16F84 kohta.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kõik 8-koivased picid käivad pesa ülemisse poolde
486 ostmine testiks on kindel varjant aga kas multimeetriga ei saa. Kuidgi nii, et mõõdaks progeja com pordi takistusi kui need ei ületa teatud väärtusi ei tohiks arvuti viga saada.
Kui suured takistused sedasi mõõtes olla võivad? Hea oleks teda takistusi nii pic-iga kui tühja pesaga.
Comment
-
selleks on google ning siit leiad ka midagi
kasuta pic16f84-ja aga muud odavat ja mitmekordselt programmeeritavat ei viici praegu otsida tevalost
Comment
-
äratunned selle järgi et vaatad palju mälu on näiteks. ja mis märgistus on: eeprom ---> saab kustutada ka(electrically erasable progrrammable rom), eprom ---> ei saa(electrically progrrammable rom).
on vist nii
soovitan pic16f628. odavam kui f84 ja rohkem raudvaralisi asju (ja 2Kb mälu ka)
Comment
-
12C508 peaaegu 1:1 analoog on 12F629. Viimase vanemal vennal 12F675-l on ka A/D muundi sees.
508 kood ei ole ilma väikese mudimiseta 629/675-le ümber tõstetav.
16F628 on muidugi tunduvalt uhkem.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by TAHABOSATA@Oct 13 2004, 14:09
Selge aga sellisel kujul skeemi ja pic-i koivade tähistused ei ühti, mis ei ühti tõstan lihtsalt õigeks või?
PIC12C508A 1. jalg (PICil siis Vdd) läheb RA2 auku, 2. jalg RA3 auku, 4. jalg MCLR "madal" auku jne.
Parandege kui eksin.
(Selline progeja mul valmis tinutatud, proovida pole veel jõudnud.)
mul on 12c508a see ei tohiks OTP olla, või on?
Parandege kui eksin.
Comment
-
Tänud,
Olen oma 12c508a esialgu kõrvale pannud kuna ta on OTP ja mina olen algaja, vaevalt sest midagi head tuleks
Järgmisena olen ette võtnud 16f628 ja tahaks kasutada samat progejat aga ma ei tea kas see 16f628-ga toimib. Üks allikas(ei mäleta mis või kus) viitas, et toimib samas sellel lehel pole 628-t mainitud. Kui C tähistab OTP-d ja F korduvprogetavat siis 16C62X-le mõeldud progeja peaks 16f628-t progema. Pole neil ju muud vahet kui esimene on OTP ja teine ei ole. Aga kas see progeja TÄPSELT sellisena 16f628-t progeb või tuleb midagi nats muuta.
Mina saan asjast aru nii et ümber ei pea midagi tõstma.
PIC12C508A 1. jalg (PICil siis Vdd) läheb RA2 auku, 2. jalg RA3 auku, 4. jalg MCLR "madal" auku jne.
Comment
Comment