Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

PIC16F84'le programmi skeemi järgi..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PIC16F84'le programmi skeemi järgi..

http://www.elecdesign.com/Files/29/6174/Figure_01.gif

Selline on skeem...aga autor ei ole juurde kirjutanud PIC'ile programmi ..

Ma ise ei oska nii palju PIC'e programeerida et oskaks programmi kirjutada...aga kui leiduks keegi kes viitsiks ja oskaks teha selle skeemi järgi PIC16F84 programmi siis andke teada...

Skeemi juures oli ka tekst...:

http://www.elecdesign.com/Articles/A...6174/6174.html
    Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Sa 1kord kysisid , et mis otstarve mingil jupil on, samal skeemil, otsi teema üles uuesti, seal oli ka kirjas kuskohast soft saada

Comment

tänks..
      Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Comment

seal teema all on soovitatud vaid teist pic&#39;i kasutada või luua ise programm...või hullemal juhul otsida lehelt...aga lehel ei ole...ehk selgitad kust ma sis leian selle programmi? <_<

Comment

Ma ei saa aru miks inimesed tahavad tegeleda asjadega millest neil pooli teadmisi pole? Isiklikult alustaks sellest, et mismoodi PIC oma RISC arhitektuuriga töötab. Olgu see oli lõõp ja samas küsimus. Palun tehtke endale küsimused selgeks kui vastust tahate saada&#33; Keegi EI pea teie eest TÖÖD tegema&#33;
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

Comment

Jahh.

Teate inimloomad palju maksab progeja aeg ? Sõbrahind on alates 300 krooni tunnist. Sellest tehke kaks järeldust:
            1) Ärge tülitage progejaid ja õppige ise selgeks
            2) Kui on selge siis hakake normaalseid asju progema ja saate normaalselt klotsi teenida.
            3) on boonusjäreldus: Enne kui arvate et oskate progeda, kontrollige kas ikka oskate. Kui oskate siis kontrollige, kas ümberkaudne maailm paistab kuidagi tuttav ja kas kaasinimestega suhtlemine ikka õnnestub. Siis kontrollige veel seda, kas teil õnnestub kinni pidada tähtaegadest ja progeda ilma ohjeldamatu jutukas jõllitamiseta. Kui õnnestub siis ma pakuks tohhujjaa tööd. Ja ma pole ainuke.

Comment

Teile teadmiseks ...kui mul oleks nii palju seda aega et seda õppida siis ma arvatavasti seda ka teeksin..aga hetkel oleks mul lihtsalt vaja leida keegi kes oskaks midagi korralikku kirjutada,sest aega napib ja selleks et seda õppida..nu te teate seda isegi et selle teema õppimine võtab nagunii terve igaviku...

Comment

Ohh ega asi pole nii hull kui paistab, omal ajal sai kah pici assembler selgeks tehtud vajaduse sunnil ja aega võttis see vaid paar päeva. (Oli üks projekt mille eest maksti päris hästi aga PIC Basicus lahendada oli võimatu kuna probleem oli ajakriitiline.) Muidugi eks ma pärast õppisin juurde aga põhiline on asmi toimimisloogikale pihta saada. PS sa võid kasutada ka mõnda lihtsamini õpitavat programmeerimiskeelt nagu Basic.

Comment

Originally posted by DDiesel@Oct 23 2004, 22:08
                  Teile teadmiseks ...kui mul oleks nii palju seda aega et seda õppida siis ma arvatavasti seda ka teeksin..aga hetkel oleks mul lihtsalt vaja leida keegi kes oskaks midagi korralikku kirjutada,sest aega napib ja selleks et seda õppida..nu te teate seda isegi et selle teema õppimine võtab nagunii terve igaviku...
                  Kui aega pole, siis tuleb klots välja käia. Nagu KatuTEC juba mainis, sõbrad on nõus progema 300 eegu eest tunnis.

Comment

Kas see ei sobinudki? Hoiaksid raha kokku.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                    X