Kas on võimalik PIC16PRO programmaator panna programmeerima PIC16F676 ning PIC16F876 protsessoreid?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
PIC16PRO küsimused
Collapse
X
-
Raua poolest ilmselt jah. Vaja õige pesa panna, sest ptogemine käib samamoodi. (Vaja vaid mclr, data, clk, +5 ja mätas). Softi ennast ei tunne, võib-olla ta suuremate prosedega ei saa hakkama.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Idee poolest on see võimalik, ainuke probleem on selles, et 16F876, 877 jne on võrreldes väikeste picidega pirtsakad programmeerimispinge suhtes (peaks olema kindlalt üle 12 voldi). Parim oleks 13-14v. 16f628 laseb end veel kirjutada ka 9 voldiga, 16f877 veel 11, ning 16f876 hakkab juba 12 voldiga jamama. Samas on minu arvates 876 üks parimaid pici seeriast (maitse asi vist rohkem) :P
Comment
-
Hmm... ehk oskab keegi seda softi poolt kommenteerida? Kuna olen paras algaja mikroprotsessorite teemal... Sai ostetud jupid pic16pro jaoks, kuid pic-id sain hoopis need F-id. Kibelen kohutavalt seadet kokku panema. Aga ei julge...pärast äkki tühi töö. :unsure:Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
Ei hakka uut teemat tegema. Muutsin pealkirja ka. Asi nüüd sedasi, et sain asja kokku. Vool taga ja LPT arvuti küljes...LED3 põleb. Ja sellega asi piirdub. PICALL tarkvara ütleb, et ei leia vastavat seadet.... Kas on mingit võimalust kontrollimaks kas seade töötab? Kas oskab keegi öelda, milliseid voole/pingeid kontrollida jne? Vahin talle siin otsa ja olen suht ummikus ausalt öeldes...
Tüki kokkupanemist toimetasin ikka suure hoolega ja ennem ikka ei teinud midagi, kui endas kindel ei olnud. Kõk rajad jootsin üle...Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
Hmm... mõõtsin pingeid IC1(78L05) ja IC2(78L08) ja avastasin, et esimesel on väljundis 6.6V ja teisel 14.3V Kuid jupid on ometigi õiged. Skeemi kohaselt peaks olema vastavad suurused 5.5 ning 13. Ning takistid 1, 11 ja 9 hakkavad soojenema... :unsure:
Ja oskab keegi öelda, mida see LED3 peab näitama? See kogu aeg põleb kui toide taga on.
Skeem PIC16PROOota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
ok, minu viga...LED3 ja LED1 olid vahetuses...st. põleb just see "ready" LEd. Et kõik peaks olema just nagu peab...kui välja arvata takisti R11 mis soojeneb... Ja PICALL soft ütleb et: Can't find the PIC16PRO or compatible hardware ... Check power, connections and port.
Kas võib olla, et XP probleem?Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
IC-Prog hangub kohe kui üritan midagi teha. Käima pannes ütleb: Privileged Instruction.
Huhh...tänaseks on minu mõistus otsas.... ei oska üldse enam arvata midagi...kas viga on programmeerijas, arvutis või programmis?
Eks suurim kurja juur asub muidugi arvuti monitori ja tooli vahel. :angry:Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
Originally posted by raitl@Dec 9 2004, 20:56
Kuid ütleb et write failed kui üritan midagi salvestada. Ainult tühja faili kirjutamise korral ütleb successful.
niiet: VAATA RAJAD ÜLE kui tegid yldse trykkplaadile ja skeem kah, kas on ikka kõik nii nagu peab, aga jjah kui tegu veel Xp-ga siis v6ib viga kavabalt temas olla, jõle pirtsakas asi :P
Comment
-
ise kasutan p16pro rauaga IC-Prog tarkvara
http://www.ic-prog.com/
praegu olen tööl ja ei mäleta millist valikut seal leiduvatest raudvaradest kasutan.
Kui koju jõuan katsun järgi vaadata. Igatahes tuli seal paar kanalit inverteerida ja asi töötas. IC-Prog tarkvaral on hea funksioon - Hardware Check , sellega kontrollid ära , et signaalid oleks õiged.
Kas sull ikka R8 ja C4 on lisatud ? Uuemate arvutitega ei taha muidu asi töötada, aga vanemate arvutitega polnud mingeid probleeme. Ning sellepärast neid mõnedel skeemidel pole.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Originally posted by raitl@Dec 9 2004, 20:09
IC-Prog hangub kohe kui üritan midagi teha. Käima pannes ütleb: Privileged Instruction.
Comment
-
trükkplaadiga selline jama, et kasutasin radade joonistamiseks esmakordselt seda valget korrektuurmarkerit. Aga see hakkas söövitamisel ka kuidagi lahustuma... jootsin küll kõik rajad üle. Lootsin, et pole sellest lugu sel juhul. Arvan, et teen uue plaadi ja siis vaatan uuesti mis ta arvab asjast.Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
Comment