Valgusta plaati ühest küljest (keera kasvõi laualambi poole) ja teisest küljest uuri luubiga. Seal võib olla imepeenike pragu (või isegi mitu). Võibolla leiad üles ja piisab peenikeste traatide jootmisest radade peale. Lihtsalt radade ülejootmine alati ei aita. Kaubanduslik välimus muidugi kannatab.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
PIC16PRO küsimused
Collapse
X
-
Originally posted by klm@Dec 10 2004, 08:08
Kas sull ikka R8 ja C4 on lisatud ? Uuemate arvutitega ei taha muidu asi töötada, aga vanemate arvutitega polnud mingeid probleeme. Ning sellepärast neid mõnedel skeemidel pole.Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
Originally posted by raitl@Dec 12 2004, 03:00
.... et need pinge stabilisaatorid IC1 ja IC2 lähevad kidagi kuumaks kätte ära... 10 min pärast enam näppu peal ei hoia...
Arvatavasti 78L... jaoks koormus lubatud max. lähedal, seepärast kuumenevad ilma radiaatoriteta. "L" ongi väiksemale voolule ja ilma radiaatorita tööks mõeldud, siiski annaks kasvõi mingi väikese plekitüki külge kinnitada jahutuseks, et kindlam olla...
Kas nende väljundpinged nüüd normis?Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Originally posted by raitl@Dec 12 2004, 03:00
pinge stabilisaatorid IC1 ja IC2 lähevad kidagi kuumaks kätte ära- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
24V tuleb trafost vahelduvpinget, see on selle effektiivväärtus. Tippväärtus on isegi üle 30V, selle pingeni (miinus pingelangud alaldusdioodidel) tõstaks silukondensaatorid peale alaldamist. Tarbimisel veidi väheneb, nii ongi 28V.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Originally posted by fre@Dec 12 2004, 09:13
Kas nende väljundpinged nüüd normis?
Nii 15V on paras.Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
Comment
-
lisaks siia juurde, et 12c509 jaoks kasutan adapterit st. ühel pool on 18 jalaga isane
pistik, mis läheb programmaatorisse ja teiselpool 8 auguga pesa
kuhu istub 12c509 sisse. Ühendamine toimub järgnevalt :
PIN18 < ------ > PIN8
-----------------------------
4 (/MCLR) 4
5 (Vss) 8
12 (RB6/GP1) 6
13 (RB7/GP0) 7
14 (Vdd) 1MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
ja toitepinge võtan ühest 12 v adapterist. (On teine kruviga isend). Kakkusin teise lahti ja jootsin sekundaar mähise otstele juhtmed. Trafo otstelt (enne silda) tuleb 13 volti vahelduvat, tänu lüüdile (P16pro plaadil) pole siiani pinget väheks jäänud.
PS . Sobima peaks ka Poola kalarestantenni toiteplokk. Need peaks päris odavad olema. Homme mõõdan pinge üle .....
PPS. mõõtsin üle - sekundaar pinge on 19,2 V , nii et peaks sobima.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
Comment