Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

DS1621 probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DS1621 probleem

Probleem DS1621 kividega, ükshaaval on asi korras, kokkupandult hakkavad kohe paar kraadi valetama. Juhtmed on umbes 1m pikad, kontrolleriks AT90s8515. Olen vahetanud kive ja aadresse - ei midagi.

iga kivi toitele kohe võimalikult lähedale kondeka panid? Äkki mingi häire toite kaudu?

Comment

Toitehäired ja pcb layout.

Comment

Ehk on üldse rippmonthaasis tehtud või maketile? Siis pole midagi imestada.
        MSN- taneltreima182@hotmail.com
        telefon katki.

Comment

Pole elus rippmontaazi teind. Kõik on kenasti trykiplaadi peal, pistikute juures on
          0,1 konded ja juhtmete otstes dip8-pesad, ka 0,1 konded toites. Kusjuures juhtmed on erinevad ja ükshaaval töötavad mõlemad korralikult.

Comment

Kui panna kivi dataotsalt takisti toitesse?
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Plaadi peal on juba, olen proovinud 4K7 ja 10K.

Comment

Viited ehk liiga lühikesed? Et üks kivi ei jõua veel liini vabaks anda.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

kas DS1621 kasutab I2C siini? Totakas küsimus, aga ega nad äkki sama aadressi peal ei istu (been there, done that ). Siis veel variant, et proovi alandada siini kellasagedust (CLOCK).

EDIT: peab õigekirja harjutama ja lauseehitust
                  Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

Ei ole üks aadress. Viiteid olen proovinud muuta. Proovin clockikiirust vähendada.
                    Aga mulle ei anna see rahu, et ükshaaval ei ole probleemi.

Comment

Working...
                    X